28 Αυγούστου 2019

Δύο ισχυροί κρότοι έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους από Χαλκίδα μέχρι Αράχωβα







Δύο ισχυροί κρότοι ακούστηκαν στην μισή Στερεά Ελλάδα γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα.

Πολύς κόσμος αναστατώθηκε και βγήκε από τα σπίτια του στην προσπάθεια του να δει τι ακριβώς συμβαίνει.
Βέβαια οι συνωμοσίες περί έλευσης  ALIEN και  Ufo  , δεν ευσταθούν ούτε βέβαια ότι έπεσε μετεωρίτης στην Ελλάδα. Τώρα βέβαια ότι έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη ....είναι ένα θέμα...

Αλλά ας σοβαρευτούμε.

Σύμφωνα με αξιόπιστε πληροφορίες , δύο πιλότοι με υπερηχητικά αεροπλάνα, έκαναν τα δικά τους "παιχνίδια" σε πολύ μεγάλο ύψος . Παρόμοιο  γεγονός συνέβη και χθες και στο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ με δύο  μαχητικά αεροπλάνα να κάνουν και εκεί τα ίδια. Οι ειδικοί αναφέρουν τα εξής :

 " Τα υπερηχητικά αεροπλάνα έχουν όμως ένα σοβαρό μειονέκτημα, όταν πετούν πιο γρήγορα από τον ήχο που παράγουν δημιουργούν ωστικά κύματα τα οποία φτάνουν στη Γη ως ηχητικές εκρήξεις γνωστές ως “sonic boom”. Οι θόρυβοι αυτοί ενοχλούν ανθρώπους και ζώα και μπορεί να κάνουν ζημιές σε κτήρια και αποτελούν τον κύριο λόγο που το πρόγραμμα υπερηχητικών πτήσεων ακυρώθηκε στην Αμερική. Ο θόρυβος έρχεται μετά την έλευση των αεροσκαφών. Σε μεγάλη κλίμακα και σε μεγάλη περιοχή. Αυτό ακριβώς έγινε. Και ήταν πολύ ψηλά τα αεροσκάφη. Πιο χαμηλά αν πετούσαν θα προκαλούσαν και μεγάλες ζημιές "

Ωστόσο σήμερα μετά από αυτό το γεγονός,  έχουν καταγραφεί  ζημίες , σε Αντίκυρα και πιο σοβαρές στην Λάρκο


Για την ώρα αυτή την πληροφόρηση έχουμε και αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin