26 Αυγούστου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση επέμβαση στην φωτιά της Αντίκυρας

             
                                                                                                                                                              Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αντίκυρας εκφράζουν και εκ μέρους των συνδημοτών μας τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους του φορείς, εθελοντές και απλούς πολίτες που συνέβαλαν άμεσα και καθοριστικά στην έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αντίκυρας την Πέμπτη 22/08/2019 το μεσημέρι καίγοντας δασική έκταση, ελαιόδεντρα και απειλώντας κατοικημένη περιοχή.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ :

•Το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Διοικητή του κ. Σηφάκη καθώς και τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροπλάνων για την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους και τον άψογο και αποτελεσματικό συντονισμό τους στην επιχείρηση μη εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε κατοικημένη περιοχή και κατάσβεση της αλλά και στην πρόβλεψη αναζωπύρωσης της.

•Το Αλουμίνιο της Ελλάδος με μεγάλο αριθμό εθελοντών και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, τον Διοικητή της Αεροπορικής Βάσης Καυσίμων Αντίκυρας και το προσωπικό της,  οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και πρώτοι από όλους έστειλαν τα πυροσβεστικά τους οχήματα, η επέμβαση των οποίων στα πρώτα λεπτά εκδήλωσης της πυρκαγιάς υπήρξε καθοριστική για την αντιμετώπιση της.

•Τους μηχανισμούς πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, το Δασαρχείο, την ομάδα διάσωσης με το ασθενοφόρο της και τον Διοικητή και το προσωπικό του Α. Τ.  Διστόμου για τα μέτρα τάξης.

Όλοι οι φορείς ο καθένας από την θέση και τον ρόλο του λειτουργώντας συντονισμένα, με ζήλο και αποφασιστικότητα κατόρθωσαν να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς και στην συνέχεια να την κατασβέσουν προστατεύοντας ανθρώπινες ζωές, σπίτια, ελαιόδεντρα και δασική έκταση.



Ο Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Αντίκυρας


ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΤΑΜΠΙΤΣΙΚΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin