1 Ιουλίου 2019

Εκμίσθωση των Τουριστικών Περιπτέρων «Αγίου Λουκά» και «Κασταλλίας Πηγής» στους Δελφούς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ (E-AUCTIONS),
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» & «ΚΑΣΤΑΛΛΙΑΣ ΠΗΓΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ


Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας δυο ηλεκτρονικών Ανοικτών Πλειοδοτικών Διαγωνισμών (e-auctions), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση των Τουριστικών Περιπτέρων «Αγίου Λουκά» και «Κασταλλίας Πηγής» στους Δελφούς στο Ν. Φωκίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στους Διαγωνισμούς, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία, και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, 14.00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 3339 697 και 210 3339 532 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@etasa.gr.







Η Γενική Διευθύντρια

Αξιοποίησης Ακινήτων & Επιχειρηματικών Μονάδων





Αγγέλα Μιχαλοπούλου, PhD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin