12 Δεκεμβρίου 2017

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ




Κύπρος 12 Δεκεμβρίου 2017, η Εταιρία E.n.A Consulting, συμφερόντων των αδελφών Ευσταθίου και Αθανασίου Ρέββα, εκπροσωπούμενη από τον πρώτο μαζί με τον Συνεργάτη τους Γεράσιμο Σταματελάτο, ερευνητή και καθηγητή πληροφορικής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, μετέβησαν στην Κύπρο για την έναρξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life+ MEDEA για το οποίο η E.n.A Consulting έχει αναλάβει την υλοποίηση κατασκευής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επεξεργασίας ιατρικών δεδομένων που θα συμβάλει στην μελέτη της επίδρασης της Αφρικανικής Σκόνης (Dust Desert Storm) στην υγεία των κατοίκων της Μεσογείου.

Το πρόγραμμα Συντονίζει η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Παναγιώτη Γιάλλουρο. Το Έργο, θα πραγματοποιήσει πιλοτικές δράσεις σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ παρακολουθώντας μέσω τηλε-ιατρικής 300 περίπου ενήλικες ασθενείς με καρδιολογικά /αναπνευστικά προβλήματα αλλά και άλλα τόσα παιδιά που παρουσιάζουν άσθμα.

Ακολουθεί, βίντεο από την έναρξη των εργασιών του Προγράμματος καθώς και ένα ακόμα με σύντομη παρουσίαση του προγράμματος σε παλαιότερη συνέντευξη στο κανάλι ΡΙΚ από τον κ. Γιάλλουρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin