20 Απριλίου 2017

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. (Δείτε το live)


Δείτε παρακάτω την ροή της συνεδρίασης και τα θέματα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:21

    20 Απριλίου 2017: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΔΑΑ - Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ

    Θέμα 1ο: 2 υπομνήματα υπαλλήλου του Δήμου για μη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου. Η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι όλα είναι ανυπόστατα. Αρνήθηκαν οι υπάλληλοι να παρευρεθούν στο ΔΣ, λόγω μη αρμοδιότητας του ΔΣ σε υπηρεσιακά θέματα, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του ΔΣ(!!!). Ο Δήμαρχος «επιτέθηκε» στην Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά δεν απάντησε στα ερωτήματα, όπως: μη τήρηση του διπλογραφικού, έκδοση χρηματικών ενταλμάτων από μη μόνιμους υπαλλήλους, ανάρτηση στη διαύγεια από μη μόνιμους υπαλλήλους, υπάλληλοι χωρίς αρμοδιότητες και καθηκοντολογία, κλπ. Τέλος καλό, όλα καλά. Για όλους.
    Θέμα 2ο: Κοινωφελής του Δήμου. Απόφαση για λύση της Κοινωφελούς(;;;). Αν και στο προηγούμενο είχε «αποφασιστεί» ομόφωνα η λύση της κοινωφελούς η παράταξη του δημάρχου διαφοροποιήθηκε στη συνεδρίαση αυτή και η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία από την αντιπολίτευση.
    Θέμα 3ο: Τράπεζα Πειραιώς. Ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο ότι κατόπιν επαφών του το θέμα θα λυθεί. Στην ουσία αποφασίστηκε να εφαρμοστεί η παλιότερη απόφαση του ΔΣ (όπως αναφέρθηκε από δημοτικό σύμβουλο) για μεταφορά των χρημάτων του Δήμου στην τράπεζα, με διαπραγμάτευση για το επιτόκιο.
    Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από ΚΑΠ. Ομόφωνα δεκτή.
    Θέμα 5ο: Αναμορφώσεις προϋπολογισμού 2017. Εγκρίθηκαν με πλειοψηφία.
    Θέμα 6ο: Διαγραφές οφειλετών από χρηματικούς καταλόγους στην Αράχωβα. Απορρίφθηκαν λόγω μη αιτιολόγησης των οφειλών για νερό, μεγάλων ποσών που αγγίζουν συνολικά το ποσό των 35.000,00€. Η πρόταση ήταν για μείωση σε ποσοστό σχεδόν 90%(!!!). Εγκρίθηκαν οι διπλοεγγραφές, τα ελαιόδεντρα και λάθη από τέλη παρεπιδημούντων.
    Θέμα 7ο: Πίστωση για τον Ευχίδειο Άθλο. Εγκρίθηκε, με ενστάσεις για το ποτό των αθλητών που αποφασίστηκε να είναι κόκα κόλα και όχι τύπου κόλα.
    Θέμα 8ο: Πρόγραμμα δασοκτονίας. Ομόφωνα αποδεκτό.
    Θέμα 9ο: Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου διαμόρφωση Ηρώου στην Αντίκυρα. Συγκροτήθηκε ομόφωνα. Το έργο απεντάχτηκε και μένει να πληρωθεί ο εργολάβος από το ταμείο του δήμου. Ποσό για άλλους 5.000,00 και για άλλους 12.000,00€. Ποιος ευθύνεται; Κανείς.
    Θέμα 10ο και 11ο: Εγκρίσεις των 6/2017 και 7/2017 περί αναμορφώσεων προϋπολογισμού της Κοινωφελούς. Εγκρίθηκαν με πλειοψηφία.
    Θέμα 12ο: Ψήφισμα ενάντια στον υπουργό Εσωτερικών. Αποσύρθηκε λόγω παρέλευσης της επικαιρότητας(;;;).
    Θέμα 13ο: Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες. Πολύ καλή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση από την Δημοτική Επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες, με πλούσιο κατατοπιστικό υλικό και με πάμπολλα δεδομένα. Αποφασίστηκε η αποστολή σε Αποκεντρωμένη και Περιφέρεια, όπου θα εκφράζεται η αντίθεση του δήμου στην επικείμενη τοποθέτηση τριών ανεμογεννητριών στην κορυφή του Κούκου. Επίσης, η επιτροπή να προχωρήσει σε προτάσεις χωροθέτησης των ανεμογεννητριών (όπως αποστάσεις, ορατότητα, κλπ). Τέλος, ζητήθηκε να υπάρξουν προτάσεις για αντισταθμιστικά από τις εταιρείες.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ευχαριστώ για την βοήθεια. Αν συνεχίσεις να γράφεις τα σχόλια σου , με αυτό τον τρόπο (δηλ. να μην περιέχουν βρισιές κ.α.) θα τα δημοσιεύω αμέσως με το καλλιτεχνικό σου όνομα.

      Διαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin