16 Ιουλίου 2016

"Απάντηση" στα δημοσιεύματα για τις παραλίες της ΒΟΙΩΤΙΑΣ από την Π.Ε. Βοιωτίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Εξαιρετικής Ποιότητας τα ύδατα κολύμβησης της Π.Ε. Βοιωτίας


«Σε εφαρμογή της οδηγίας 2006/7/ΕΚ και της Η.Π 8600/416/Ε103/2009 ΚΥΑ , το Τμήμα Υγειονομικού ελέγχου & Περ/κης Υγιεινής της ΠΕ Βοιωτίας διενήργησε και διενεργεί δειγματοληπτικούς τακτικούς μηνιαίους ελέγχους των υδάτων κολύμβησης και πόσιμου νερού του Ν. Βοιωτίας. Επιβεβαιώνεται και για το έτος 2016 έως σήμερα, ο χαρακτηρισμός
«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ».
Όπως άλλωστε έχει δοθεί και για το έτος 2015 από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων και έχει δημοσιευθεί από τo European Enviromental Agency.


Στα πλαίσια δε της ελεγκτικής παρακολούθησης της ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που διενεργεί η Π. Ε. Βοιωτίας , σε εφαρμογή της ΚΥΑ Υ2/2600/2001 , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δεν έχουν διαπιστωθεί υπερβάσεις ή αποκλίσεις των παραμετρικών τιμών των μικροβιολογικών και χημικών παραμέτρων που ορίζει κείμενη νομοθεσία στις περιοχές Αντίκυρας, Διστόμου, Άσπρων Σπιτιών και όλα τα δείγματα έχουν χαρακτηριστεί «Κατάλληλα».



Επίσης όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων της Π. Ε. Βοιωτίας, θα αναρτώνται στο εξής στο site της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin