28 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α. : Προσφυγές ετοιμάζονται για σύμβουλο και για χρέη..






Απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης πλην του κου ΖΑΚΚΑ, συνεδρίασε το Δ.Σ. την ΔΕΥΤΕΡΑ στο ΔΙΣΤΟΜΟ.
Τα περισσότερα θέματα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά όπως σε κάθε Δ.Σ. , βγαίνουν ειδήσεις.


Καταρχήν θα αναφερθώ στην δήλωση συμπαράστασης του ΔΗΜΑΡΧΟΥ στην οικογένεια του μικρού ΠΕΤΡΟΥ που έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στην ΑΡΑΧΩΒΑ και στην επισήμανση του ότι ο ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α. σε συνεργασία με αρμόδιο φορέα, έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να περισυλλέξει τα εν λόγω σκυλιά έπειτα από ονομαστικές καταγγελίες αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , η  εν λόγω κυρία που τα φροντίζει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τις συγκεκριμένες κινήσεις , ακόμα και κλειδώνοντας τα σκυλιά εντός του μαγαζιού της. Τελικά με νεότερη ενημέρωση, τουλάχιστον το ένα σκυλί , εντοπίστηκε και οδηγήθηκε για τις προβλεπόμενες  ενέργειες.

Ανοίγοντας η συνεδρίαση του Δ.Σ. , αίσθηση δημιούργησε
η παράσταση διαμαρτυρίας ιδιοκτήτη ακινήτου από την ΑΝΤΙΚΥΡΑ , ο οποίος μισθώνει το ακίνητο του στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. για να στεγαστεί το ΚΕΠ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και δεν έχει πληρωθεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευχάριστη είδηση της συνεδρίασης ήταν η προσπάθεια που γίνεται από συγκεκριμένα άτομα ώστε να παραχωρηθεί στον ΔΗΜΟ  η παλιά σκάλα εκφόρτωσης/φόρτωσης  εμπορευμάτων του ΜΠΑΡΛΟΥ, η οποία έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια με σκοπό να αποκατασταθεί η περιοχή (λεπτομέρειες εν καιρώ).

Με ομόφωνη  απόφαση , η παράταξη των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" αποφάσισε να εγκρίνει τις κινήσεις δύο συμβούλων της , που επιχειρούν να φέρουν προς διερεύνηση, υπόθεση αρχηγού αντιπολιτευόμενης παράταξης , ο οποίος φέρεται να έχει νομικό κόλλημα εκλογιμότητας λόγω συμμετοχής του σε έργο του ΔΗΜΟΥ κατά την περίοδο που είχαν γίνει οι εκλογές στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. και βρίσκονταν λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων του .
Με παρόμοια κίνηση στην οποία συμμετείχε και ο υπό έλεγχο δημοτικός παράγοντας, κηρύχθηκε έκπτωτος ο αντιδήμαρχος ΑΡΑΧΩΒΑΣ κος ΑΛΜΠΑΝΗΣ.


Τέλος , με αναφορά του ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ενημερώθηκαν όσοι δεν γνώριζαν , ότι υπάρχει μια δικαστική απόφαση του 2008 εναντίον πρώην ιδιοκτήτη επιχείρησης  η οποία ανήκει στον ΔΗΜΟ με βάση την οποία ο πρώην ιδιοκτήτης οφείλει στον ΔΗΜΟ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η υπόθεση αναμένεται να διερευνηθεί και να απαιτηθεί να εκτελεστεί. Μεγάλα ερωματικά προκύπτουν , γιατί έως σήμερα η τελεσίδικη δικαστική  απόφαση  από το 2008 , δεν έχει εκτελεστεί από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin