28 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Δελφοί γιόρτασαν με συμβολισμούς την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού


Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Σακκελαρίου και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας των Δελφών συμμετείχαν την Τετάρτη, ανήμερα του διεθνούς εορτασμού, στη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που γιορτάζεται σ` όλο τον κόσμο.

Οι επιλογές τους ήταν να πλαισιώσουν συμβολικά με αναμνηστικά δώρα τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών αλλά και να ζωηρέψουν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων επισκεπτών της πόλης των Δελφών με μια υπαίθρια, μικρή φωτογραφική έκθεση στους δρόμους των Δελφων!



Σταθερός συμπαραστάτης τους η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Φωκίδας κα Νάνσυ Ψάλτη, αλλά και πολλοί ανήσυχοι Δελφιώτες όπως ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος, μέρος από το προσωπικού αρχείου του οποίου, οι παλιές εικόνες των Δελφών έγιναν κτήμα και των σημερινών επισκεπτών του. Να σημειωθεί πως η

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας.













http://www.endelfoisonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin