18 Νοεμβρίου 2022

Για ιδιωτικοποίηση του Παρνασσού μίλησε ο Μητσοτάκης από την ΦωκίδαΟ Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εκπροσώπους Φορέων που πραγματοποίησε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα, σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στην ΠΕ Φωκίδας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την προοπτική ανάπτυξης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Για την ανάπτυξη των ορεινών όγκων, πιστεύω πολύ στην μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται, η Ελλάδα να γίνει προορισμός 12 μήνες το χρόνο, τόνισε ο Πρωθυπουργός. 
Ο Παρνασσός δεν ανήκει μόνο στη Φωκίδα, ανήκει όμως και στη Φωκίδα.

Η απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου προσφέρει αναπτυξιακή δυναμική σε όλους τους όμορους δήμους.

Έχουν γίνει πολλά πράγματα στο Χιονοδρομικό, που γνωρίζεται εσείς, πέρσι λειτούργησε πολύ καλύτερα από φέτος, αλλά βέβαια το σχέδιο συμπεριλαμβάνει και μια ιδιωτικοποίηση του Χιονοδρομικού.

Μια δυνατότητα να φέρουμε έναν μεγάλο επενδυτή με μεγάλη επιτυχία στην διαχείριση των χιονοδρομικών, ώστε να μπορέσει το Χιονοδρομικό να αναδειχθεί ως πόλος προσέγγισης του κοινού 12 μήνες το χρόνο.

Μη βλέπουμε μόνο το βουνό τους μήνες που χιονίζει.

Το βουνό αυτή τι στιγμή, οι δραστηριότητες γύρω από το βουνό αναπτύσσονται 12 μήνες το χρόνο και βέβαια η δυνατότητα να βρεθεί κανείς σε ένα πανέμορφο βουνό όπως ο Παρνασσός και να κάνει σκι, ποδήλατο βουνού και μετά από μισή ώρα να κολυμπάει στην Ιτέα ή στο Γαλαξίδι είναι κάτι μοναδικό.¨

ΠΗΓΗ 

ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin