30 Αυγούστου 2020

Δελφοί : Οι παρενέργειες του covid χτύπησαν και το ποδόσφαιρο

"Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Δελφών"

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Δελφών αναλυτικά :

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το ΔΣ του Απόλλωνα Δελφών αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της  ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2020-2021.

Η πόλη μας χτυπήθηκε όσο καμιά άλλη στην περιοχή μας, ίσως και γενικότερα, οικονομικά λόγω covid -19. Οι μισές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές ενώ οι υπόλοιπες υπολειτουργούν. Πάνω από το 60% των εργαζομένων είναι άνεργοι και προσπαθούν να επιβιώσουν με τα βοηθήματα του ΟΑΕΔ (σε πολλούς έχει κιόλας  τελειώσει)

Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να πλησιάσουμε τον περσινό προυπολογισμό. Έτσι από την περσινή πολύ καλή ομάδα μας ο ένας μετά τον άλλο έφευγαν, απόμειναν 1 βασικός και 2 νεαροί. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε ντόπιους που παίζουν σε

άλλες ομάδες οι οποίοι ούτε καν το συζήτησαν, παλαίμαχους, ανταποκρίθηκαν 2 και  μαθητές 13-14 ετών οι οποίοι έπαιζαν μόνο σε αλάνες ανταποκρίθηκαν 4.

Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά όλα ήταν εναντίον μας, έτσι με μεγάλη  ΛΥΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ, αποφασίσαμε να μην κατέβουμε φέτος στο πρωτάθλημα και κύπελλο.

Βέβαια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα συνεχίσει του χρόνου, πρώτα ο Θεός, όπως και θα συμμετέχει και θα διοργανώνει άλλες δραστηριότητες. όπως για παράδειγμα το 3ο τουρνουά τέννις που ανακοινώσαμε

Θα ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και θα τα  ενθαρύνουμε να συννεχίσουν να αθλούνται και θα τα πούμε του χρόνου.

Ευχόμαστε σε όλους τους παίχτες μας από την περσινή περίοδο, να έχουν καλή χρονιά όπου κι αν παίξουν και δεν τους χαιρετάμε αλλά τους λέμε ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ, γιατί δεθήκαμε μαζί τους αγκαλιάσαμε και τους εντάξαμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.

Θα ευχαριστήσουμε δημόσια και τον κόουτς Γιώργο Καρατζόγλη για την προσφορά του στην ομάδα μας (άλλωστε είναι ένας από τα 3 παιδιά που πρωτοστάτησαν στην επαναλειτουργία της ομάδας το 2014) και θα του ευχηθούμε καλή πορεία.

Τέλος σε όλες τις ομάδες της Φωκίδας θα ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Fokidanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin