5 Αυγούστου 2020

Τα αξιοθέατα και της Αράχωβας παρουσιάζονται σε βιβλίο σήμερα στην Ρόδο


Η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα ταξιδεύει στη Ρόδο για να παρουσιάσει το βιβλίο της 12 Month Journey In Greece



Την Τετάρτη, 5 Αυγούστου, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα θα παρουσιάσει στη Ρόδο το πρώτο της βιβλίο, 12 Month Journey In Greece που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. 

Η παρουσίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa στις 20.00.

Το 12 Month Journey In Greece, είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικούς απ΄όσους γνωρίζετε μέχρι τώρα και έχει ψηφιστεί ανάμεσα στα 10 καλύτερα βιβλία στην κατηγορία Ευ Ζην των φετινών βραβείων Public. Περιλαμβάνει 20+1 προορισμούς, 10 φθινοπωρινούς– χειμερινούς και 10 ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς με 1000 φωτογραφίες , από την Κρήτη ως την Μακεδονία. Διαβάζοντάς το θα ταξιδέψετε στην Ιστορία τους, τα Ήθη και τα Έθιμά τους και τις παραδόσεις τους.

Με σημείο αναφοράς τον τόπο καταγωγής της

την Καβάλα, η συγγραφέας ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι από την πόλη που γεννήθηκε, στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, σε μυστικά μέρη και αξιοθέατα που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων ξένων επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Κρήτη, Λακωνική Μάνη, Λιχαδονήσια, Καμένα Βούρλα, Μήλος, Πολύαιγος, Νάξος, Μικρές Κυκλάδες, Πάτμος, Αρκοί, Πήλιο, Ρόδος, Σαντορίνη, Σπέτσες , Ύδρα, Πόρος, Τήνος, Αράχωβα, Αγόριανη, Δελφοί, Παύλιανη, Ζαγοροχώρια, Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Ναύπλιο, Μετέωρα, Καλαμπάκα, Νεραιδοχώρι, Τρίκαλα Κορινθίας, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Μύλος Ξωτικών και τα χωριά της Γορτυνίας μέσα από τα μάτια της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα, θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσα.

Το βιβλίο αναμένεται να μεταφραστεί σύντομα και στα αγγλικά και στα κινέζικα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι παρουσιάσεις του στις περιοχές που έχει ταξιδέψει η συγγραφέας


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin