25 Ιουνίου 2018

Κοσμοσσυροή στην Ιτέα για τις θερινές εξετάσεις Taekwondo. Δελτίου Τύπου και για τις Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Dan Ελληνικής ΟμοσπονδίαςA.C. Dragons Taekwondo 

Δελτίο Τύπου Θέμα : 

Θερινές Επιδείξεις Αθλητών 2018. 
Σε μια κατάμεστη πλατεία,στον μώλο της Ιτέας, το Σάββατο στις 23 Ιουνίου 2018 γιορτάσαμε τον αθλητισμό,το κοινό παρακολούθησε τις βραβεύσεις των αθλητικών επιτυχιών των αθλητών του συλλόγου και συστήσαμε δημόσια στους πολίτες της Ιτέας τους αθλητές και Πρωταθλητές του συλλόγου μας, που αθλούνται πειθαρχημένα και με ακρίβεια 10 μήνες κάθε χρόνο.

Τα παιδιά αυτά έχουν προσθέσει στο καθημερινό τους πρόγραμμα ένα όραμα.......

Τον Πρωταθλητισμό!!!Με ανυπολόγιστη αξία για το πνεύμα τους και με αξιοζήλευτη υγεία για το σώμα τους καθώς η προπονήτριά τους κ.Ελένη Ανδρέου είναι-συν τοις άλλοις- Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θράκης. 

Ο σύλλογός μας Α.Σ. Δράκοι Taekwondo Φωκίδας ευχαριστεί δημόσια τον Δήμο Δελφών και το Λιμενικό Ταμείο για την αμέριστη στήριξή τους στην διοργάνωση αυτή του αθλητισμού στην πόλη μας. 

Ευχαριστεί δεόντως δημόσια τους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης,τις επιχειρήσεις της περιοχής μας "Φωτοδιάκοσμος" - "Το Αλλιώτικο" - "Ζαχαροπλαστείο Ζιννα" και "Παραδοσιακές Καλλιέργειες Ντούζας" που στήριξαν τον σύλλογό μας ώστε να παρουσιάσει τόσο θεαματικά και εύστοχα τις αθλητικές ικανότητες και την πρόοδο των Πρωταθλητών μας στο ευρύ κοινό.

 Ευχαριστεί επίσης δημόσια τον χορηγό επικοινωνίας : Ράδιο Άμφισσα 104.4 fm για την τόσο σημαντική συμμετοχή του στην διεξαγωγή αυτής της γιορτής. 

Κυρίως,ευχαριστούμε την σπουδαία αυτή προσέλευση του κόσμου,όλους εσάς,που αφιερώσατε τμήμα του πολύτιμου χρόνου σας για να γνωρίσετε τους αθλητές μας και να τους χειροκροτήσετε τόσο θερμά.Η προσέλευση του κοινού ήταν πέραν των προσδοκιών των εκτιμήσεών μας και μας συγκίνησε το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων της πόλης μας,να δουν κι εκείνοι από κοντά ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα των επαγγελματιών αθλητών μας και να γνωριστούν από κοντά με τους αθλητές όπου υψώνουν την Ελληνική Σημαία στο εξωτερικό με τις πρώτες θέσεις που κατακτούν σε όλες τις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ευχόμαστε ένα ήρεμο και ξεκούραστο καλό καλοκαίρι. Με τιμή Δ.Σ.του A.C. Dragons Taekwondo
======================================================================

A.C. Dragons Taekwondo WT. 

Δελτίου Τύπου Θέμα : 

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών-Dan Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo.

 Ο σύλλογός μας και η Προπονήτρια κ.Ελένη Ανδρέου συγχαίρουμε τους αθλητές του συλλόγου μας για την συμμετοχή τους στις προγραμματισμένες εξετάσεις Dan του αθλήματος απο την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo στις 23 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα και τους ευχόμαστε καλή βαθμολογία. Με τιμή A.C. Dragons Taekwondo WT.
Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin