4 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΠΡΟΣ:- Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

- ΕΡΤ



Η ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ



Στις 16/12/2016 στην εφημερίδα «Καθημερινή» και την Τετάρτη 21/12/2016 το πρωί στην ΕΡΤ1 η Δήμαρχος Λεβαδέων Παναγιού Πούλου ανέφερε ότι χάρη στις δικές της προσπάθειες και παρά τον «πόλεμο» που δέχτηκε, κατάφερε ο Δήμος Λεβαδέων να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για μετεγκατάσταση προσφύγων σε διαμερίσματα και όχι σε κέντρα φιλοξενίας ή hotspots!

ΨΕΥΔΕΤΑΙ!

1.Να της θυμίσουμε την πρώτη, δική της, πρόταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ πρώην εργοστάσιο της UNICOT έξω από την Λιβαδειά, το οποίο λειτουργούσε ως ποιμνιοστάσιο. Το ξέχασε;

2.Να της θυμίσουμε την δεύτερη, δική της, πρόταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στις ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ εδώ και 40 χρόνια αποθήκες του πρώην εργοστασίου ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ (ιδιοκτησίας σήμερα της Τράπεζας Eurobank, με την οποία η κα Δήμαρχος συνεργαζόταν ως εκτιμήτρια ακινήτων). Το ξέχασε;

3.Να της θυμίσουμε και την τρίτη, δική της, πρότασης στον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για την δημιουργία hotspot στο βουστάσιο ιδιοκτησίας του μεγαλοεργολάβου Δέλλιου στην Ανάληψη Λιβαδειάς. Το ξέχασε;

4.Να της θυμίσουμε ότι σε όλες αυτές τις προτάσεις της, που έχει λησμονήσει η κα Πούλου, ήμασταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

5.Να της θυμίσουμε ότι για όλες αυτές τις προτάσεις αποστείλαμε έγκαιρα ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προς τους αρμόδιους φορείς περί της ακαταλληλότητας και της επικινδυνότητας των χώρων αυτών, για τους οποίους η κα Πούλου και ο ομοϊδεάτης της διορισμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας, έπαιρναν και την «πολιτική ευθύνη» για την εγκατάσταση ανθρώπων σε ποιμνιοστάσια, σε αποθήκες βάμβακος και σε βουστάσια.

6.Να της θυμίσουμε ότι χάρις την παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποδέχτηκε να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα οι πρόσφυγες.

7.Να της θυμίσουμε ότι χάρις και την συνδρομή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων ευρέθησαν διαμερίσματα.

8.Να της θυμίσουμε ότι η δική της παράταξη ΑΡΝΙΟΤΑΝ να ανακαλέσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που μόνη ως παράταξη, ψήφισε για εγκατάσταση ανθρώπων σε εργοστάσια-φαντάσματα και στο βουστάσιο του Δέλλιου στην Ανάληψη Λιβαδειάς.

Όλα τα παραπάνω προς αποκατάσταση της μιας και μόνης αλήθειας, που είναι ότι ΣΥΡΘΗΚΕ σε αυτή τη θέση και γι’ αυτήν την «κωλοτούμπα» της την συγχαρήκαμε δημόσια και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και την οποία σκόπιμα και συνειδητά παραποίησε η κα Πούλου δίνοντας συνεντεύξεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ κα Πούλου, όπως λέει ο σοφός λαός!



Για το Δ.Σ. 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                          ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ









Παρακαλούμε να δημοσιευθεί η απάντησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin