14 Σεπτεμβρίου 2014

Παρνασσός : Νέο έθιμο το ψήσιμο ολόκληρου μοσχαριού (φωτό)




Νέο έθιμο  τείνει να εξελιχθεί , το ψήσιμο ολόκληρου μοσχαριού , στον Παρνασσό.
Πριν από μερικά χρόνια , ξεκίνησε και η όλη προσπάθεια τιμήθηκε δεόντως από πολλούς κατοίκους της Αράχωβας και άλλους πολλούς φίλους καθώς και από τις αρχές της περιοχής.
Αυτή την φορά το ψήσιμο του μοσχαριού , έγινε προσφορά σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Το σφάγιο ζύγιζε 148 κιλά, χρειάστηκε πάνω από 24 ώρες ψήσιμο και το ψήσιμο του έγινε με καυσόξυλα .















Οι φωτογραφίες είναι δημοσιευμένες από τους χρήστες του facebook ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ  και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΟΥΖΑΣ

Και ότι απέμεινε από το μοσχάρι.....






Blog Widget by LinkWithin