Νέο έθιμο τείνει να εξελιχθεί , το ψήσιμο ολόκληρου μοσχαριού , στον Παρνασσό.
Πριν από μερικά χρόνια , ξεκίνησε και η όλη προσπάθεια τιμήθηκε δεόντως από πολλούς κατοίκους της Αράχωβας και άλλους πολλούς φίλους καθώς και από τις αρχές της περιοχής.
Αυτή την φορά το ψήσιμο του μοσχαριού , έγινε προσφορά σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Το σφάγιο ζύγιζε 148 κιλά, χρειάστηκε πάνω από 24 ώρες ψήσιμο και το ψήσιμο του έγινε με καυσόξυλα .
Οι φωτογραφίες είναι δημοσιευμένες από τους χρήστες του facebook ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΟΥΖΑΣ
Και ότι απέμεινε από το μοσχάρι.....