25 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση - Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






Ξεκινά την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα 10.000 θέσεων πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορούν προσλήψεις προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς.

Στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κατανεμήθηκαν 3 θέσεις ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.

Οι αιτούντες θα αξιολογηθούν με βάση κοινωνικά κριτήρια, όπως η διάρκεια της ανεργίας και η οικονομική κατάσταση του ανέργου.

Οι συμβάσεις όσων επιλεγούν θα είναι πεντάμηνες, χωρίς τη δυνατότητα να παραταθούν ή να ανανεωθούν, ενώ θα λαμβάνουν μισθό 427 ευρώ το μήνα οι άνεργοι έως 25 ετών και 490 ευρώ το μήνα οι άνεργοι άνω των 25 ετών με καλυμμένες τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και πάνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήγει στις 12 το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου 2013 και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔwww.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.




Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ, στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων σε αυτό, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού,www.oaed.gr, όπου εκδόθηκε η Δημόσια Πρόσκληση.

Για να διαβάσετε την Δημόσια Πρόσκληση του Υπ. Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης & Πρόνοιας πατήστε εδώ







Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin