Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Πανηγυράκι 2017 : Απονομή και χοροί από χορευτικά ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ και ΦΩΚΙΔΑΣ (φωτό και βίντεο)Συνεχίζεται στην ΑΡΑΧΩΒΑ το ξακουστό πανηγυράκι .

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τα χορευτικά συγκροτήματα του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, σε συνεργασία με το χορευτικό του ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ και τμήμα του χορευτικού ΦΩΚΙΔΑΣ, χόρεψαν στον άνετο χώρο του προαυλίου του ΓΥΜΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
Την παράσταση "έκλεψε" ομολογουμένως το χορευτικό του ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, με τους χορευτές και τις χορεύτριες να μπαίνουν εντυπωσιακά και με ένα πλατύ χαμόγελο καθόλη την διάρκεια των χορών, παρουσιάζοντας μας χορούς από την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Βέβαια και το χορευτικό της ΦΩΚΙΔΑΣ αλλά και τα 2 της ΑΡΑΧΩΒΑΣ (μικροί και μεγάλοι) , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι φιγούρες του Δημήτρη αλλά και οι μικροί μας χορευτές , συμπλήρωσαν την όμορφη βραδιά. 

Προτού ξεκινήσουν τα χορευτικά , είχαμε και την απονομή στους νικητές της απόστασης από τον ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ έως την ΑΡΧΩΒΑΑκολουθούν και άλλες φωτό :Η τεχνολογία στην υπηρεσία του πανηγυριού !!


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin