17 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτη συνάντηση στην ΑΡΑΧΩΒΑ στις 18/1/17, για το μέλλον του Χιονοδρομικού Παρνασσού.


 Εχουμε πληροφορηθεί οτι η Διεύθυνση του Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προτίθεται να το κλείνει κάθε Τρίττη και Τετάρτη και παρά τη νέα τιμολογιακή πολιτική του που θέλει να προσελκύσει περισσότερους χιονοδρόμους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μας ξενίζει αυτή η πληροφορία η οποία θα επηρεάσει πολύ αρνητικά τις ήδη λιγοστές κρατήσεις στα ξενοδοχεία μας και τα ενοικιαζόμενα! 

Επίσης στις 12/1/2017 οι δρόμοι προς Χιονοδρομικό δεν ειναι εύκολα προσβάσιμοι και στο κέντρο λειτουργούν μετά βίας 3 πίστες. Κάποιοι μιλούν για απαξίωση του ΧΚΠ ώστε να πουληθεί σε εξετελιστική τιμή σε ιδιώτες, κάποιοι για αδιαφορία των υπευθύνων της ΕΤΑΔ. 

Γεγονός είναι οτι το ΧΚΠ πέραν από ο οτι είναι μια επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου προσφέρει στην γύρω περιοχή του ορεινού όγκου του Παρνασσού και ενα μεγάλο κοινωνικό εργο διότι μέσω του ΧΚΠ οι επιχειρήσεις εχουν πολλαπλά οφέλη από την λειτουργία του! 

Στις  15/1/2017 παρά τους 4500 επισκέπτες το ΧΚΠ ή μάλλον η διοίκησή του δημιούργησαν πολλαπλή ταλαιπωρία στους επισκέπτες με αρκετά παρατράγουδα και διασυρμό ακόμη και στα ΜΜΕ. 

Προτείνουμε λοιπόν μια συνάντηση όλων των επιχειρηματιών για να συζητήσουμε για τη λειτουργία του ΧΚΠ και να για ανατρέψουμε τυχούσα απόφαση που θα ληφθεί εις βάρος όλων των επιχειρήσεων της γύρω περιοχής! 

Θα θέλαμε όλους εσάς να σας συναντήσουμε την ερχόμενη Τετάρτη 18/1/2017 και ωρα 7 μμ στο θεατράκι του Λαογραφικού. 

Καλό θα ήταν να έρθουν και οι εστιάτορες και όλοι οι επαγγελματίες που ευελπιστούμε να του το ανακοινώσετε εσείς διότι δεν διαθέτουν email ωστε να τους στείλουμε!

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν ο περιφερειάρχης ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, κος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, η Αντιπεριφερειάρχης, κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Η πρόσκληση έχει σταλεί από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin