23 Ιουνίου 2013

Βρήκαν το κλεμμένο Skoda των δραπετών στο Ξηροβούνι και το κλεμμένο αγροτικό στη Φιλοθέη




Το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει οι δραπέτες από τους Δελφούς, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και πλέον ελέγχεται από τους αστυνομικούς.




Οι δραπέτες κινήθηκαν με το αυτοκίνητο αυτό μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου. Μετά το εγκατέλειψαν στο Ξηροβούνι, το έκρυψαν κάτω από ένα έλατο και το σκέπασαν με κλαδιά και ξύλα για να μην γίνει γρήγορα αντιληπτό.



Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αφού εγκατέλειψαν το Skoda, κινήθηκαν προς το Δίστομο προκειμένου να κλέψουν άλλο αυτοκίνητο και να διαφύγουν.

Εκεί όμως ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα την δολοφονία του άτυχου 37χρονου Γιώργου Ανδριτσόπουλου, υπαρχιφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

lamiastar


Το   Nafpaktianews.gr μας ενημερώνει και για τα παρακάτω :


 Βρέθηκε το όχημα που είχαν κλέψει οι δραπέτες από το χωριό Φιλοθέη.




11:55 Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι δραπέτες από τις ειδικές επίλεκτες ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Ποτιδάνεια.Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.

10:28 (Κυριακή): Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nafpaktianews.gr,έχει βρεθεί το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στο χωριό Φιλοθέη από τους Δραπέτες.Οι πληροφορίες λένε ότι το όχημα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.


00:30 Νεότερη ενημέρωση βρέθηκε σπίτι στο Τείχιο Δωρίδας που σύμφωνα από τις πρώτες εκτιμήσεις διέμεναν οι δραπέτες.

00:17 Νεότερη ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περεταίρω έρευνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin