19 Ιουνίου 2013

Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση των δραπετών αλλά και της δολοφονίας του αστυνομικού (Βίντεο,φωτογραφίες αλλά και καταγγελίες)



Οι καταζητούμενοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων



1.    Ας ξεκινήσουμε από την κοινωνική προσφορά αλληλεγγύης προς την οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού που οργανώνεται αυτές τις ημέρες από μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον κ. Στάθη Γιαννέλο και ελπίζουμε να τύχει μεγάλης ανταπόκρισης.Ανοίχτηκε λοιπόν ένας τραπεζικός λογαριασμός για την υποστήριξη από υλικής πλευράς της οικογένειας του δολοφονημένου αστυνομικού.


"Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ(ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ)ειναι 183-002101056551. alpha bank Mπλέτσου Μαρία....έτσι τα χρήματα θα πάνε απ ευθείας στην οικογένεια και το κυριότερο με διαφάνεια.Μπορείτε να γράφετε στο όνομα του καταθέτη τη λεξη HELP και αν θέλετε το όνομα σας.  Αριθμός  iban για όσους θέλουν να κάνουν ηλεκτρονική κατάθεση.
IBAN.  GR15014018301830102101056551    ΜΠΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
 Ο λογαριασμός είναι στην ALFA BANK.
Πάμε να αποδείξουμε ότι όλα μπορεί να μας τα στερήσουνε εκτός από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!!!!!!!


5,10,20,50,100,500,ΕΥΡΩ ότι μπορεί ο καθένας..


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"


2. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι εν λόγω δραπέτες και στο παρελθόν λυμαίνονταν την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού κατά την περίοδο του 2009 ,όταν πάλι στην περιοχή είχαν δράσει κάποιοι εκ των σημερινών δραπετών "μπουκάροντας" σε κατοικημένα σπίτια την ώρα που ήταν μέσα ο κόσμος και τους έπιαναν στον ύπνο αλλά δρούσαν και σε ακατοίκητα.


3.Η αστυνομία προσήγαγε τους γονείς και τη νύφη του δολοφόνου με το καλάσνικοφ Μάριο Κόλα

Μετά από μία μεγάλη επιχείρηση και κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε και προσήγαγε γονείς και τη νύφη του επικίνδυνου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μάριο Κόλα, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 37χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο.


Σύμφωνα με το bloko.gr, ανιχνεύτηκαν προηγουμένως από τους κοριούς της αντιτρομοκρατικής τηλεφωνικές επικοινωνίες τους με "ακαταχώρητους" αριθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα παρακολουθούνταν εδώ και καιρό ενώ μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τουλάχιστον τρία άτομα.


4. Τα νέα στοιχεία


Τα τέσσερα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ είναι τα εξής:

Στην αιματηρή συμπλοκή των Τρικάλων πριν από τρεις μήνες συμμετείχαν άλλοι τουλάχιστον τρεις Αλβανοί που ήταν κρυμμένη σε Βαν. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητα των μελών αυτής της ομάδας υποστήριξης από μαρτυρίες, αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων κι αλλού είδους ευρήματα.

Στην συμπλοκή του Διστόμου αλλά και σε αυτήν των Ισθμίων προ διμήνου, που κόστισε την ζωή σε μια 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, συμμετείχαν ο 25χρονος Κόλα Κλεμέντ, ο 41χρονος Μουρατάζ Αντμίρ και κυρίως ο 36χρονος Μάριο Κόλα, που φέρεται να έχει πυροβολήσει και σκοτώσει και τις δύο φορές. Ο Κλεμέντ Κάλα και ο Μουρατάζ Αντμίρ ανήκαν σε συμμορία με καλάσνικοφ η οποία εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την Ασφάλεια Αττικής. Είχαν διαπράξει εννέα ληστείες σε τράπεζες αφαιρώντας πάνω από 2 εκατ. ευρώ, ενώ έκλεβαν ακόμη κατοικίες και οχήματα. Χτυπούσαν τράπεζες από το Άργος ως τη Σαλαμίνα και τη Νέα Ιωνία Αττικής και από τη Σπάρτη, τον Πύργο και την Κυπαρισσία ως τη Θήβα. Σε έξι περιπτώσεις ανατίναξε με μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πυροβόλησαν αστυνομικούς και ιδιώτες. Ο Μουρατάζ στις αρχές Μαΐου είχε κατορθώσει να διαφύγει από «μπλόκο» της ομάδας ΔΙΑΣ στο Περιστέρι, εκεί όπου είχε συλληφθεί ο 38χρονος Λίταρ Ερμάλ, επίσης δραπέτης των φυλακών Τρικάλων. Ο Μάριο Κόλα είχε ξεκινήσει την δράση του στις αρχές της δεκαετίας του '90, από τη Θεσσαλονίκη. Στις 23 Νοεμβρίου 2009 είχε δραπετεύσει από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας. Ο Κόλα μαζί με άλλους συνεργούς του προχώρησε σε περίπου 30 ληστρικές επιθέσεις από τη Δάφνη, την Καισαριανή και την Κηφισιά ως το Ιλιον και τη Βάρη. Συνήθως έσπαζε με βαριοπούλες τις προθήκες των τραπεζών και εφορμούσαν με καλάσνικοφ. Στις 16 Φεβρουαρίου 2010, στον Βύρωνα, συνελήφθη ο Κόλα ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκε ένας 25χρονος Βορειοηπειρώτης.


Οι αξιωματικοί την ΕΛ.ΑΣ αναζητούν ποιοι άλλοι κακοποιοί πλαισιώνουν την τριάδα Κάλα, Κόλα και Μουραταζ. Κι έτσι θεωρούν κλειδί την ληστρική επίθεση που σημειώθηκε πριν ένα μήνα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Λάρισας. τότε οι Αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων άτομα έχοντας καλάσνικοφ και πιστόλι μπήκαν από ανοικτή πόρτα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο τα χρήματα Στη συνέχεια οι δύο δράστες ανέβηκαν στον ημιώροφο και διέφυγαν από παράθυρο πηδώντας σε παρακείμενη νεοαναγειρόμενη οικοδομή καθώς η είσοδος του τραπεζικού καταστήματος διαθέτει σύστημα ασφαλείας που εγκλωβίζει τους πελάτες κατά την είσοδο και την έξοδό τους. Δεκάδες αστυνομικοί της Λάρισας προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες που κατόρθωσαν να διαφύγουν. Από την περαιτέρω έρευνα ταυτοποιήθηκε ως συνεργός των Αλβανών δραπετών ο προαναφερόμενος αλλοδαπός κακοποιός που ήδη αναζητείται από τις αρχές ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα των αλβανών ποινικών φαίνεται να κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού στο «τρίγωνο» των νομών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Βοιωτίας, όπου θεωρείται ότι «μπορούν να βρουν πολλές κρυψώνες και δεκάδες δρόμους διαφυγής». Λίγες ώρες πριν την αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο είχε σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών στο Πολύδροσο αλλά και στο ύψος του παλιού Λεβέντη μεταξύ αστυνομικών και των ίδιων αλβανών ποινικών. Επιπλέον αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ίχνη των ίδιων δραπετών στην περιοχή της Δαμάστας και υπήρξε αναζήτηση τους στον Μπράλο. Επιπλέον στις 12 Ιουνίου είχαν ανακαλύψει γεμάτο με όπλα και χειροβομβίδες ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τρεις ημέρες νωρίτερα από το εξοχικό στον Παρνασσό του πρώην υφυπουργού κ. Απόστολου Ανδρεουλάκου. Τις ίδιες ώρες είχε κλαπεί από την περιοχή και το αυτοκίνητο του πρώην διοικητή της ΔΕΗ κ. Γιώργου Μπιρδημήρη που βρέθηκε ολοσχερώς καμένο στην περιοχή Λιβάδι Φθιώτιδας.



5. Είχαμε χθες την ύποπτη υπόθεση με την δήθεν κλοπή αυτοκινήτου στο Λιβάδι Παρνασσού. Μια υπόθεση όμως που δεν είναι όπως παρουσιάζεται ,ούτε από την πλευρά της ιδιοκτήτριας αλλά ούτε και όπως παρουσιάζεται από την αστυνομία. Το σχετικό δημοσίευμα στο lamiastar ,που παρουσιάζει την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας ,είναι το παρακάτω αλλά σύμφωνα με ΝΕΟΤΕΡΑ στοιχεία, αμφισβητείται πλέον έντονα:

Δεν ήθελε να πάει στη δουλειά και είπε πως της έκλεψαν το αυτοκίνητο οι δραπέτες.

Τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και την παρουσία τους στην Στερεά θέλησε να εκμεταλλευτεί μία υπάλληλος.

Τηλεφώνησε λοιπόν στο αφεντικό της και τον ενημέρωσε πως οι κακοποιοί της έκλεψαν το αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να φτάσει στο χώρο εργασία της.
Δεν υπολόγισε όμως πως το αφεντικό της θα ενημέρωνε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί με το μυαλό στους δραπέτες, εντόπισαν άμεσα το αυτοκίνητο να κινείται στο Λιβάδι κοντά στην Αράχωβα.

Το σταμάτησαν για έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οδηγός ήταν η ιδιοκτήτρια που παραδέχθηκε πως δήλωσε κλοπή για να μην πάει στην εργασία της.



6. Σας παρουσιάζουμε και σχετικό δημοσίευμα από την κηδεία του αστυνομικού :


Το μεγαλύτερο ερώτημα μετά την δολοφονία του αστυνομικού είναι γιατί έστειλαν στο συγκεκριμένο σημείο τους ασφαλίτες αλλά και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Διστόμου και όχι τα Ο.Π.Κ.Ε. που ήταν οι πλέον κατάλληλοι για τέτοια θέματα? Τα Ο.Π.Κ.Ε. ουδέποτε ενημερώθηκαν άπό τον συντονιστή αν και ήταν και αυτά σε καίριο σημείο 

Θλίψη στην κηδεία του άτυχου αστυνομικού που σκότωσαν οι δραπέτες-βίντεο









Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο άτυχο αστυνομκό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά πάνοπλων κακοποιών στο Δίστομο, είπαν σήμερα με όλες τις τιμές όπως αρμόζει σε έναν "ΗΡΩΑ".

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών, φίλων, πλήθους κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο όσο και από την Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας.





Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί η οποία απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της, όσο και αδερφός του ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Δ Αιτωλίας.

Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα Δικαιοσύνη για τον "ΗΡΩΑ" που όπως φώναζαν χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.

Μεταξύ άλλων στην τελετή παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπ.Δικαιοσύνης κ.Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστ.Υπαλλήλων κ.Φωτόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας κ.Μάτσικας, ενώ παρευρέθηκαν και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος αστυνομικός, και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τον κ.Πιστιόλη και τον κ.Αποστολόπουλο.

Στο μεταξύ, ζήτημα τιμής είναι για τους αστυνομικούς η ανεύρεση των δραπετών.Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ασύλληπτους Αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή, σκορπώντας τον τρόμο και τον φόβο στους κατοίκους.


cityvoice.gr
















7. Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ και του permissospress για τα αίτια της δολοφονίας του αστυνομικού. Το σχετικό δημοσίευμα που θα σας το παρουσιάζω παρακάτω , κάνει λόγο για συγκεκριμένες ύποπτες παραλείψεις οργάνωσης και συντονισμού :


Ερωτήματα ΣΟΚ για τον άδικο χαμό του Αστυνομικού στο Δίστομο


Μετά απο πληροφορίες που δέχεται σωρηδόν το Permissospress πρέπει και είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε σε όλους μερικά ερωτήματα για το συμβάν στο Δίστομο που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου.
Μπορούν να μας απαντήσουν οι ιθύνοντες απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς και την Α.Δ.Βοιωτίας σε βασικά ερωτήματα για την κατάληξη αυτής της επιχείρησης??
Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριοι στα παρακάτω:
Γνωρίζατε οτι οι δραπέτες εδώ και περίπου ενα δεκαπενθήμερο κινούνταν στην περιοχή??

Γνωρίζατε ότι έχουν βρεθεί παρατημένα και καμμένα αυτοκίνητα με τα οποία κινούνταν??

Γνωρίζατε ότι μια μέρα πριν έγινε συμπλοκή στη περιοχή του Παρνασσού με την Ο.Π.Κ.Ε??

Γνωρίζατε λοιπόν ότι η Αστυνομία έχει ειδικές μονάδες για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων ή είσαστε της λογικής μην μας πάρουν άλλοι την δόξα??

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ:
ΓΙΑΤΙ το κέντρο της Βοιωτίας που είναι η καρδιά οργάνωσης κατεύθυνσης των Αστυνομικών δυνάμεων δεν γνώριζε τίποτα??

ΓΙΑΤΙ η Ο.Π.Κ.Ε που ήταν 10 χιλιόμετρα πιο δίπλα και χρονικά ένα πεντάλεπτο απο το συμβάν δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει ώστε να βοηθήσει??

ΓΙΑΤΙ γνώριζε μόνο η Ασφάλεια Λιβαδειάς και κάποιοι στη Λαμία και δεν γνώριζαν αυτοί που έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις???

ΓΙΑΤΙ αφου γνωρίζατε με ποιούς έχετε να κάνετε στήθηκε με προχειρότητα τέτοια επικίνδυνη επιχείρηση...ΕΣΕΙΣ που γνωρίζατε κοιμάστε ήσυχοι που έφυγε άδικα ένας νέος άνθρωπος και άφησε την οικογενειά του στο δρόμο??

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ αυτοί που φταίνε για τέτοιου είδους παραλείψεις την βγάζουν πάντα καθαρή??

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
8.  Ελπίζω να επανέλθω πάλι μόνο με την σύλληψη των δραπετών-δολοφόνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin