17 Ιουνίου 2013

Νεκρός αστυνομικός σε συμπλοκή στο Δίστομο (φωτογραφίες και βίντεο)

Τελευταία ανανέωση 15.06


Οι δραπέτες έστησαν ενέδρα και σκότωσαν αστυνομικό. Τι είπαν λίγο πριν πυροβολήσουν




Οι πέντε δραπέτες κινούνταν πεζοί προς το Δίστομο με σκοπό προφανώς να κλέψουν αυτοκίνητο.



Η ώρα ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα. Στην περιοχή υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί που έψαχναν τους δραπέτες. Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν έξω από το χωριό στην διασταύρωση προς την Δεσφίνα.


Οι δραπέτες δολοφόνησαν αστυνομικό στο Δίστομο από LAMIASTARGR



Γνωρίζοντας λοιπόν πως ο κλοιός θα σφίξει γύρω τους, οι δραπέτες περπάτησαν 100 περίπου μέτρα και κρύφτηκαν σε ένα αλσύλλιο κοντά στο νεκροταφείο. Εκεί έστησαν ενέδρα και περίμεναν τους διώκτες τους.

Στην θέα των 5 ανδρών που κινούνταν με τα πόδια και είχαν στην πλάτη τους σακίδια, στην αστυνομία σήμανε συναγερμός.
Τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κινήθηκαν προς το χωριό, και ταυτόχρονα κάλεσαν σε βοήθεια 2 συναδέλφους τους που έκαναν περιπολία μέσα στο Δίστομο.

Οι πέντε αστυνομικοί συναντήθηκαν κοντά στο σημείο που είχαν στήσει ενέδρα οι δραπέτες, έλεγξαν την περιοχή, δεν τους εντόπισαν και στην συνέχεια χωρίστηκαν ξανά.

Το περιπολικό επέστρεψε στο Δίστομο και οι τρεις της Ασφάλειας έμειναν στο αλσύλλιο. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν την επίθεση των κακοποιών που κρατούσαν τα καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί είχαν μαζί τους ένα G3 και τον προσωπικό τους οπλισμό. Τράβηξαν τα όπλα τους και απείλησαν τους δραπέτες παρά το γεγονός πως ήδη οι ίδιοι απειλούνταν από τα καλάσνικοφ .


Ο ένας από αυτούς τους είπε:

¨Έχουμε πέντε καλάσνικοφ και έχετε ένα G3. Κατεβάστε τα όπλα".

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως η μάχη θα ήταν άνιση και πέταξαν τον οπλισμό τους. Τότε οι δραπέτες τους πήραν τα όπλα, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, και ετοιμάστηκαν να μπουν στο συμβατικό αυτοκίνητό τους, ένα μπλε Ford Focus για να φύγουν.

Την ώρα εκείνη διαπίστωσαν πως το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς που νωρίτερα είχε απομακρυνθεί από το σημείο, επέστρεφε. Άνοιξαν πυρ και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν . Μία από τις σφαίρες χτύπησε τον άτυχο 37χρονο αστυνομικό στο μηρό, στην κεντρική αρτηρία. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο 37χρονος αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο.

Για τους αστυνομικούς πλέον αποτελεί ζήτημα τιμής ο εντοπισμός και η σύλληψη των 5 κακοποιών και χτενίζουν όλη την περιοχή.
Έχουν στήσει μπλόκα παντού σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα αναζητώντας τους δραπέτες, που μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν εντοπιστεί.




Στο άλσος του νεκροταφείου Διστόμου δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 37χρονος αστυνομικός της ασφάλειας Λιβαδειάς. Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.









lamistar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin