7 Ιουνίου 2023

Φωτό από το μίνι τουρνουά ομάδων του Δήμου ΔΑΑ και για την άνοδο του Αμβρυσσέα




Μίνι τουρνουά 4 ομάδων της περιοχής του Δήμου ΔΑΑ, διεξήχθη σήμερα, στην Μνήμη των 223 κατοίκων του Διστόμου που εσφσγιαστηκαν από τους Ναζί στις 10 Ιουνιου 1944., νικητής του οποίου αναδείχθηκε η Ένωση ΑΣΑ της Παραλίας Διστόμου, που κέρδισε στον τελικό την Αράχωβα 2-0. Την 3η και 4η θέση κατέλαβαν ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ και ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ.






Ταυτόχρονα γιορτάστηκε και η άνοδος του Π.Ο Αμβρυσσεας Διστομου F.C στην Α' Κατηγορία Βοιωτίας ως δευτεραθλητή στην Β' Κατηγορία, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΠΣΒ και εορτάστηκε σε ειδική τελετή, όπου ο Πρόεδρος της ΕΠΣΒ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΑΣ απέδωσε το Κύπελλο στον Αρχηγό της ομάδας Nikos Nikolaou και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές!


Ο Δήμαρχος  Ioannis Stathas   στην αρχή της εκδήλωσης χαιρέτησε τους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλαθλους που παρακολούθησαν την εκδήλωση Μνήμης, τόνισε την σημασία του καθημερινού αγώνα κατά του φασισμού και του Ναζισμού και υπογράμμισε ότι σε αυτό έχουν τον δικό τους ρόλο ο πολιτισμός και ο αθλητισμός. Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος βράβευσε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΒ Κ. Νικα για την συμβολή του στην προώθηση του αθλητικούσ πνεύματος στην Βοιωτία . Μετάλλια επέδωσαν στους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές ο Δήμαρχος ΔΑΑ,  οι Πρόεδροι της ΕΠΣΒ, του Αμβρυσσέα Fanis Filippou  ,  της Τοπικής Κοινότητας Διστόμου Tasos Pantiskas   και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Δημάκας   και Νικόλαος Ζάκκας  .








Μπράβο σε όλους για την όμορφη εκδήλωση!.


Το κείμενο και φωτογραφίες από την ομάδα του Αμβρυσσέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin