7 Δεκεμβρίου 2016

Μερικές αποφάσεις από το ΔΣ του Δήμου ΔΑΑ της 7/12/16





Με την σειρά που τέθηκαν τα θέματα απεφασίσθει να εγκριθεί η μετάταξη της μοναδικής μόνιμης υπαλλήλου του παιδικού σταθμού ΔΙΣΤΟΜΟΥ, έπειτα από αίτημα της ιδίας, η οποία δεν ασκεί τα καθήκοντα της από το 2014 για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Για το θέμα των ανεμογεννητριών, ετέθη αίτημα από την εταιρεία να ληφθεί από το ΔΣ , απόφαση-συναίνεση για 2 ενδεχόμενες νέες λύσεις στις οποίες και στις 2 νέες λύσεις δεν υπάρχει η μία ανεμογεννήτρια που βρίσκεται δίπλα σε σπίτια. Το ΔΣ ανέθεσε σε επιτροπή που ορίστηκε , να συναντηθεί με την εταιρεία και να συνεννοηθούν για τις νέες αυτές εξελίξεις.

Σχετικά με ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την μη ένταξη 3 παιδιών στο παιδικό σταθμό της ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, που παρόλο που τηρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια, δεν εντάχθηκαν στο παιδικό σταθμό με ευθύνη της εταιρείας που έχει αναλάβει την υλοποίηση του ΕΣΠΑ με τους παιδικούς σταθμούς.
 Οι γονείς κινήθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς επίσης τόνισαν και τις ελλείψεις  υλικών που παρατηρούνται έως και σήμερα. Θα υπάρχει συνάντηση  δημοτικών συμβούλων για να προσπαθήσουν  να διευθετηθούν όλα αυτά τα προβλήματα.



Στην συνέχεια ακολούθησε η συζήτηση για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος για την επόμενη χρονιά. Τοποθετήθηκαν αρκετοί σύμβουλοι , παρουσιάζοντας τα προβλήματα των περιοχών τους καθώς και οι διαφοροποιήσεις τους για κάποια από αυτά έργα. Tελικά έγιναν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής και το πρόγραμμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Ψηφίστηκε και το  θέμα που ετέθη από το τοπικό συμβούλιο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, το οποίο με ομόφωνη απόφαση,  πρότεινε την άρση των θέσεων πάρκινγκ , τις οποίες είχαν κατοχυρώσει αρκετοί επιχειρηματίες της ΑΡΑΧΩΒΑΣ , έμπροσθεν των καταστημάτων τους.  Ταυτόχρονα , αναμένεται να εφαρμοστεί και το παρκάρισμα των αυτοκινήτων από την ανατολική είσοδο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ μέχρι τις γέφυρες με την μέθοδο των μονών και ζυγών μηνών, δηλαδή θα υπάρχει παρκάρισμα των αυτοκινήτων μόνο από την μία πλευρά.

Προς το τέλος της συνεδρίασης , τοποθετήθηκε ο κος ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ , για τα λεγόμενα του κου ΜΠΕΛΛΟΥ που σε προηγούμενη συνεδρίαση κατηγόρησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. για συγκεκριμένο θέμα.

Τα υπόλοιπα θέματα, κατόπιν διεξοδικής συζήτησης , ψηφίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin