9 Αυγούστου 2016

Ρούσσαρης - Σταθάς. Καλούν σε παραίτηση τη Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Λεβαδέων (video)

 Γράφτηκε από τον/την Θανάσης Μερτζάνης

Αριστείδης Ρούσσαρης και Γιάννης Σταθάς καλούν αντίστοιχα, τη Δήμαρχο Λεβαδέων και τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να πάρουν σαφή θέση έναντι του Εθνικού σχεδιασμού για το προσφυγικό ζήτημα και αν διαφωνούν σύσσωμοι να παραιτηθούν.


Παράλληλα χαρακτηρίζουν αντίστοιχα τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων όπως προβλέπονται από τον Εθνικό σχεδιασμό, γκέτο και στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Ρούσσαρης - Σταθάς. Καλούν σε παραίτηση τη... από LAMIASTARGR

==================================================================Όχι των κατοίκων της Ανάληψης στη δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή τους (video-photo)


 Γράφτηκε από τον/την Θανάσης ΜερτζάνηςΌχι λένε οι κάτοικοι της κοινότητας Ανάληψης στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή τους.
Σε λαική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι αποφάσισαν τη συγκέντρωση υπογραφών ώστε να συγκληθεί εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο και να ανακαλέσει την πρόσφατη απόφασή του να συμπεριλάβει και την περιοχή τους στις προτάσεις του Δήμου για φιλοξενία προσφύγων.Όχι από τους κατοίκους της Ανάληψης στη... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin