Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Στην Αντίκυρα αυτή την φορά , διαμάχες αιρετού με υπάλληλο καθαριότητας.

Η υποστελέχωση του τομέα καθαριότητας στο Δήμο Δ.Α.Α. , δημιούργησε ένα ακόμα επεισόδιο , μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων.

Το κλίμα εδώ και πολύ καιρό είναι εκρηκτικό μιας και ο διαγωνισμός μέσω  ΑΣΕΠ που προκηρύχθηκε για να καλύψει τα κενά, δεν έχει ακόμη επιλύσει τα προβλήματα μιας και οι αρχικοί επιτυχόντες , στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, δεν προσήλθαν να αναλάβουν τα καθήκοντα τους για διαφόρους λόγους . Ένας σοβαρός λόγος , ήταν και η μη σαφής προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις. (ας πούμε δεν υπήρχε πρόβλεψη για συνοδούς απορριμματοφόρων και τελικά οι επιτυχόντες κλήθηκαν να καλύψουν αυτές τις θέσεις, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποχωρήσουν ή να μην εμφανισθούν)
Οι δίμηνες συμβάσεις που προέβλεψε ο Δήμος για να καλύψει  τα κενά μέχρι να γίνει η επαναξιολόγηση από τον ΑΣΕΠ , δεν τέθηκαν σε ισχύ ....

Ως εκ τούτου, το νέο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην Αντίκυρα αυτή την φορά μεταξύ αιρετού και υπαλλήλου , ήρθε να επιβεβαιώσει την όλη αυτή δυσλειτουργία και να αναδείξει για ακόμη μία φορά το μέγεθος του προβλήματος.Και το καλοκαίρι ακόμη είναι πίσω και οι επισκέπτες θα έρθουν όλοι μαζί και το πρόβλημα θα διογκωθεί.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin