6 Φεβρουαρίου 2017

Εθνικό νόμισμα και τρομοκρατία! Γράφει ο Στέργιος Μπακολουκάς.



Όποτε ακουστεί δημόσια μια άποψη για την επιστροφή της Χώρας στο Εθνικό Νόμισμα, όλοι όσοι ενέχονται στην καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας , ξεχύνονται στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, ξερνώντας χολή, ψέματα, απειλές και αναλήθειες, με μοναδικό σκοπό την προάσπιση των τροφείων και της ασυλίας τους.




Δημοσιογράφοι, αναλυτές ,υπουργοί, βουλευτές και κάθε λογής πληρωμένα φερέφωνα, για να διατηρήσουν τις αντιμισθίες τους, που είναι βουτηγμένες στα αίματα των παιδιών του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της πατρίδας, είναι ικανοί να γράφουν ή να εκφωνούν, οποιαδήποτε αναλήθεια (επιεικώς) υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη!

Παραμυθιάζουν τον Ελληνικό Λαό, ότι αν φύγουμε από το Ευρώ η χώρα δεν θα έχει φάρμακα, πετρέλαιο και τρόφιμα και άρα θα πεινάσει.
ΈΝΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Καμία απολύτως έλλειψη αγαθών δεν θα υπάρξει, αν οργανωμένα και με σχέδιο αποχωρήσουμε από το ευρώ, διαγράφοντας μονομερώς το χρέος που μας καταλογίζουν , μη αναγνωρίζοντάς το με βάση το διεθνές δίκαιο , που επιτρέπει σε ένα ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ν’ αρνηθεί να πληρώσει όλα τα παράνομα, τοκογλυφικά και καταχρηστικά χρέη.

Το Εθνικό νόμισμα δεν είναι πανάκια, ούτε πασπαρτού.

Είναι όμως το πρώτο και το ποιο ουσιαστικό βήμα για την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας , που με το άρθρο 14 παράγραφος 5 του πρώτου μνημονίου, εκχωρήθηκε στους δανειστές, και την απαρχή ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων που θα οδηγήσουν στην επανεκκίνηση της Εθνικής Οικονομίας.

Το νέο εθνικό νόμισμα της Ελλάδας δεν χρειάζεται ούτε να γίνει διεθνές συναλλακτικό μέσο, ούτε αποθεματικό νόμισμα για την παγκόσμια οικονομία, γιατί αυτό θα είναι αναγκαίο μόνο για τις εσωτερικές συναλλαγές.
Για τις εξωτερικές συναλλαγές της χώρας δεν θα χρησιμοποιηθεί το νέο Εθνικό Νόμισμα αλλά συνάλλαγμα. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι ποιός θα δέχεται το δικό μας νόμισμα, αλλά το αν θα έχουμε διαθέσιμο συνάλλαγμα για τις εξωτερικές μας συναλλαγές.

Η Ελλάδα σήμερα διαθέτει το απαραίτητο συνάλλαγμα για να φύγει από το ευρώ.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία στους Χρηματοπιστωτικούς Λογαριασμούς της Τραπέζης της Ελλάδος (3ο Τρίμηνο 2016) η ΤτΕ διαθέτει νόμισμα-καταθέσεις αξίας σχεδόν 31,5 δις ευρώ.
Ταυτόχρονα οι τράπεζες διαθέτουν χαρτοφυλάκιο μακροπρόθεσμων ομολόγων εξωτερικού αξίας 55,7 δις ευρώ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ.

Το Συνάλλαγμα που μπαίνει στη Χώρα από τις Εξαγωγές, τους Μετανάστες, τον Τουρισμό, τα Πλοία και τις λοιπές υπηρεσίες είναι ίσο με το συνάλλαγμα που φεύγει για την πληρωμή των Εισαγόμενων προϊόντων και πρώτων υλών. Το ετήσιο ύψος αυτού του συναλλάγματος ανέρχεται στα 42 δις περίπου.
Άρα για ποια έλλειψη συναλλάγματος μιλάνε , όλοι αυτοί οι πονηροί καταστροφολόγοι;

Γιατί; δεν λένε στον Ελληνικό Λαό ότι ακόμα και τώρα, μετά από τη λαίλαπα του Ευρώ και τόσα καταστροφικά μνημόνια, η Χώρα παράγει επαρκεί αγαθά διατροφής , σε ποσοστό , άνω του 90% των αναγκών της (σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ. Σ;).

Η Χώρα λίγα χρόνια πριν, την εποχή της δραχμής , κατασκεύαζε τα πάντα εκτός από αεροπλάνα. Σήμερα, στην εποχή του ευρώ, δεν καπνίζει ούτε ένα φουγάρο βιομηχανικής παραγωγής στην Ελλάδα!
Έντεχνα μας ανάγκασαν να κλίσουμε τα εργοστάσια , στερώντας μας το δικαίωμα της ντόπιας παραγωγής , καταντώντας τη χώρα μας ένα απέραντο ράφι σούπερ μάρκετ.

Ποιος συνετός και εχέφρων άνθρωπος μπορεί να δεχτεί ότι μας έχει απαγορευτεί, στους κάμπους της Κωπαΐδας, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, οι οποίοι είναι πνιγμένοι στον ήλιο και το φως, να εκτρέφουμε βοοειδή, υποχρεώνοντάς μας να εισάγουμε γάλα και κρέας από τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης που ό ήλιος είναι σπάνιος;
Όμως η Γή μας ακόμα παράγει, αλλά ο λαός δεν έχει …..χαρτιά! γιατί το νόμισμα , χαρτιά συναλλαγών είναι! για ν’ αγοράσει τα παραγόμενα αγαθά.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;
Αντίθετα, όσες επέμειναν να εξαρτώνται από ξένα νομίσματα και εξωτερικές χρηματοδοτήσεις δεν ανέκαμψαν ποτέ;
Πήγαν από το κακό στο χειρότερο!

Γιατί δεν λένε στον Ελληνικό Λαό ότι η Ελλάδα, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, σε αντίθεση με τη Γερμανία , την Αγγλία, την Ιταλία, τη Γαλλία και άλλες χώρες του ευρώ, που έχουν διαγράψει τέτοιο χρέος περισσότερες από μία φορά;

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ .
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ! ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ;
Όχι! δεν το κάνουν, γιατί τρέμει το φυλλοκάρδι τους μη μάθει ο Ελληνικός Λαός για τα φούμαρα του Ευρώ που τόσα χρόνια του πουλάνε και τους πάρει με τις πέτρες!
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ……….. ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ;
Όλες οι Ευρωπαϊκές Χώρες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν ήδη συντάξει τέτοιες μελέτες , εμείς γιατί, όχι μόνο δεν έχουμε, αλλά αρνούμαστε να συντάξουμε έστω μια τέτοια μελέτη;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ TV ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
Αν τολμήσουν να επιτρέψουν την δημόσια αντιπαράθεση στην TV γι’ αυτό το θέμα, τότε ο κόσμος θα καταλάβει τι είναι νόμισμα και πώς λειτουργεί! και τότε θα αντιληφτεί την παγίδα του ευρώ και όλους αυτούς θα τους πάρει ο διάολος!

Γιατί δεν λένε στο κόσμο ότι η Ελλάδα, στη σύγχρονη Ιστορία της, έχει πτωχεύσει πέντε φορές;
ΟΛΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;

Γιατί δεν λένε στον κόσμο ότι το Ευρώ είναι νόμισμα σταθερής κυκλοφορίας και για να το βρει το κράτος και να το ξοδέψει με τη μορφή των δημοσίων δαπανών, πρέπει να το δανειστεί;
Γιατί δεν μας λένε ότι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που γεμίσαμε χρέη από τους τόκους και τα υπέρογκα πανωτόκια που αυτό το νόμισμα παράγει;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ;
ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ 31/12/2001 ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ 145 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ1/1/2002 ΜΕΧΡΙ 31/12/2009 ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 295 ΔΙΣ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, Ν’ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αποχώρηση από το ευρώ, τη διαγραφή του χρέους, την εκκαθάριση εν λειτουργία των πτωχευμένων Τραπεζών, υπό εισαγγελικό έλεγχο, την τιμωρία των ενόχων και την σύνταξη νέου Συντάγματος , μέσω συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Όλα τα κανάλια της TV έχουν δημιουργήσει μια ομερτά σιωπής γύρω από την μεγάλη αντίθεση, Ευρώ-Εθνικού Νομίσματος πιστεύοντας ότι έτσι ο Ελληνικός Λαός θα μείνει στο σκοτάδι της άγνοιας γι’ αυτό το τεράστιο θέμα που τον αφορά.
Όμως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κλίμα έχει μεταστραφεί και ο Λαός από ένστικτο αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει λάθος με το ευρώ.
Αντιλαμβάνεται επίσης ότι το πρόβλημα δεν είναι υπόθεση κομματικής απόχρωσης, αλλά αφορά όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες.

Είμαστε μια Χώρα υπό κατοχή και δεν περισσεύει κανένας μέχρι να διώξουμε τους κατακτητές. Άλλωστε το έχουμε ξανακάνει.
Αυτή η μεταστροφή, υπέρ του Εθνικού Νομίσματος, είναι ο λόγος που έχουν λυσσάξει, κανάλια, δημοσιογράφοι, παπαγαλάκια και όλοι οι παρατρεχάμενοι.
ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Η αλήθεια όμως είναι ότι, λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο.
«Σάββατο κοντή γιορτή, δω κοντά είναι και η Κυριακή!», που ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του!



1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin