21 Ιανουαρίου 2017

Υποδειγματική η λειτουργία του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΣΟΥ σήμερα. Όλες οι υπηρεσίες επί ποδός.



Συνθήκες στο ΧΚΠ τέλειες!!!!! Λειτουργία ΧΚΠ από τις καλύτερες!!! Δρόμοι άψογοι ,χώροι στάθμευσης στο ΧΚΠ καθώς και στους δρόμους σε άριστη κατάσταση. 
Σίγουρα δεν μπήκε το μαγικό ραβδάκι. Απλά έγιναν σωστές κινήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θερμοκρασίες με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στα ίδια επίπεδα -7 έως -8 κατά τη διάρκεια της νύχτας και έφτασε μέχρι -10 σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες. 



Άνθρωποι με εμπειρία που ήταν στο περιθώριο, εργαζόμενοι του ΧΚΠ, σήμερα απέδειξαν ότι όταν υπάρχει εμπειρία και θέληση τα πάντα γίνονται. Κανείς δεν είναι υπεράνθρωπος με τη φύση σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τουλάχιστον όμως να μη χάνουμε και τις ηλιόλουστες ημέρες και μιλάμε για καιρικά φαινόμενα φαντάσματα. Όλοι οι εργαζόμενοι στο ΧΚΠ αξίζουν συγχαρητήρια όταν δεν εμπλέκονται άνθρωποι άσχετοι με το βουνό και τη χιονοδρομία! Επιμένουμε στην ανικανότητα της Δ/νσης του XΚΠ. Όσο λιγότερη η παρουσία της, τόσο καλύτερη η λειτουργία!




Αξίζει να τονίσουμε ότι η κεντρική διοίκηση της ΕΤΑΔ ΑΕ έπαιξε το ρόλο της ως προς το καλύτερο μετά τις συναντήσεις και συζητήσεις στο ΧΚΠ καθώς και στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος .

Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Μπακογιάννη όπου στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει όπως ο ίδιος δήλωσε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ΧΚΠ . Συγχαρητήρια στην Αντιπεριφερειαρχή κα Παπαθωμά όπου όχι μόνο τήρησε τις υποσχέσεις της για τη παροχή βοήθειας ώστε να υπάρχει εύρυθμη και σωστή λειτουργία στο ΧΚΠ (στους τομείς που είναι στην αρμοδιότητα της π.χ. δρόμοι κλπ) αλλά από το πρωί ήταν η ίδια καθώς και η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας με τους υπαλλήλους της στους δρόμους και στο ΧΚΠ πάντα σε συνεργασία με τους έμπειρους εργαζόμενους του ΧΚΠ. 


Ουσιαστική και η βοήθεια των ΠαραπαρνάσσιωνΔήμων. Σημαντικό ρόλο επίσης στη προσέλευση χωρίς προβλήματα έπαιξε και η παρουσία της Αστυνομίας . 
Τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα ήταν ορατό με τις ίδιες συνθήκες και όπως προαναφέραμε με ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το χαμόγελο των φίλων του σκι & του βουνού, καθώς και των επισκεπτών διακρίνονταν σε όλο το βουνό. Η προσέλευση του κόσμου, αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό, ήταν πολύ μεγάλη. 




Η κίνηση της προηγούμενης εβδομάδος, ήταν για την αφύπνιση και όχι για τη δυσφήμιση του ΧΚΠ, όπως κάποιοι ήθελαν να υποστηρίξουν ενάντια σε ανθρώπους που το αγαπούν, αγαπούν τη χιονοδρομία, αγαπούν τη περιοχή και γνωρίζουν ότι υπάρχουν δυνατότητες και ικανοί άνθρωποι να το υποστηρίξουν και να το στηρίξουν! 
Αφήστε τελικά τους έμπειρους ανθρώπους, εργαζόμενους του βουνού, να κάνουν τη δουλειά τους!


Αναδημοσίευση από  ΦΙΛΟΙ Χ.Κ. Παρνασσου 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος00:47

    Μήπως μπορείτε να μου πείτε που αλλού υπάρχει Τελεκαμπίνα και καρέκλα στό ίδιο σύρμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin