3 Οκτωβρίου 2016

«Βροχή» τα γκολ σε Δίστομο και Αράχωβα




Καταιγιστικοί ήταν Αμβρυσσέας και Παρνασσός στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία «φιλοδωρώντας» από τέσσερα γκολ Μαυρομμάτι και Παμβαγιακό αντίστοιχα πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη σερί νίκη τους και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Στο Δίστομο είχαμε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Αμβρυσσέας είχε όρεξη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Μαυρομμάτι να σκεφθεί κάτι παραπάνω. Εκτός από τα τέσσερα γκολ η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου είχε δοκάρι με τον Μάριο Πλακίδα αλλά και χαμένο πέναλτι από τον Κόκα που απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ο Γεωργουσόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Χρήστος Πλακίδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γαμβρίλης έκανε το 3-0 και νεοεμφανισθείς γιατρός στο επάγγελμα Κώστας Ρόκας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτική.


Στην Αράχωβα μια από τα ίδια… Ο Παρνασσός με διάθεση για μπάλα παρέσυρε τον Παμβαγιακό κερδίζοντας με 4-0. Η ομάδα του Λουκά Γκαλαμέλου έτσι εύκολα έκανε το 2 στα 2 και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μη έχοντας δεχθεί και γκολ ακόμα.

Ο Ανδρέας Μαρτιναίος πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας της Αράχωβας ενώ τα άλλα δυο πέτυχαν ο Μανώλης Καλλέργης και ο Στέλιος Όλντασης/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin