25 Σεπτεμβρίου 2019

Με επαναστατικούς ρυθμούς ξεκίνησε την θητεία του ο Γιάννης Σταθάς στον Δήμο Δ.Α.Α.

Πάντα επίκαιρος ο Άρης Βελουχιώτης .

Ανά τακτές χρονικές περιόδους, όλο και κάποια γεγονότα θα μας τον θυμίζουν .

Ως σύγχρονος Άρης Βελουχιώτης, ως προς τα επαναστατικές του τακτικές , βαδίζει όπως πάντα άλλωστε, ο Δήμαρχος του Δήμου Δ.Α.Α. κος Σταθάς.

Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος δήμαρχος, φρόντισε να διατυμπανίσει με οποιονδήποτε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις , ότι μια νέα αρχή έχει γίνει στον ΔΗΜΟ ΔΑΑ  και καθημερινά ο ίδιος πράγματι, είναι μπροστάρης σε κάθε ενέργεια και σε κάθε προγραμματισμό.
Καθημερινά ο νέος δήμαρχος,  ως σύγχρονος  όπως προαναφέραμε   Άρης Βελουχιώτης , "καβαλάει" το άλογο του - το μαύρο τζιπάκι του Δήμου αλλά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του Δήμου-  και από τα χαράματα βρίσκεται σε κάθε δημοτική ενότητα , επιτηρώντας τους πάντες και τα πάντα και δίνοντας τις απαραίτητες ημερήσιες εντολές .
Μέχρι σήμερα , είχαμε συνηθίσει τον εκάστοτε δήμαρχο , να βρίσκεται τις περισσότερες αν όχι όλες τις ώρες εργασίας τους, στα κτίρια των δημαρχείων  σε αντίθεση με τον σημερινό που τρέχει από το γιαλό μέχρι τον Παρνασσό , σε χρόνο ρεκόρ, διασχίζοντας όλα τα στενάκια και όλους τους αγροτικούς δρόμους.

Βέβαια , όλες οι ενέργειες του δεν είναι πάντα αρεστές σε όλους τους πολίτες αλλά ως "επαναστάτης" πάντα  ψάχνει για τις  πιο εναρμονισμένες λύσεις για την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών του Δήμου ΔΑΑ.

Σε επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, για τον επαναστατικό του χαρακτήρα, φρόντισε να κρεμάσει και το κάδρο του Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του , στην Δημαρχεία, όπως φαίνεται πάνω αριστερά στην σημερινή του συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας και με άλλους εκπροσώπους του Δήμου καθώς και με τον διοικητή του Α.Τ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. κο Τρομπούκη Ιωάννη.




Ήδη οι μηχανές του Δήμου έχουν ζεσταθεί και έχουν ξεκινήσει για  έναν μακρύ αγώνα για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και για την δημιουργία και νέων υποδομών που θα συνεχίσουν τον αναπτυξιακό ρυθμό της περιοχής της Δυτικής Βοιωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin