4 Ιουλίου 2019

Δήλωση του Ηλία Καβαλαγιού για την αποχώρηση του από την προεδρία του Αμβρυσσέα


Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω απο τη θέση του προέδρου μετά απο πέντε συνεχόμενα χρόνια .
Επαγγελματικοί λόγοι αλλά και προσωπικοί με οδηγουν με λύπη σε αυτή την απόφαση .

Για μένα προσωπικά ήταν ένας διαρκής αγώνας,  και συνήθως εκτός ορίων..  μια ανεπανάληπτη διαδρομη γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις .
Το χρονικό διάστημα που είχα την τύχη και την τιμή να είμαι στον προεδρικό θώκο της ομάδας και με την συνεργασία των ανθρώπων που είχα δίπλα μου , ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ κατάφερε να ανέβει στην Γ' εθνική και έζησε ένα όνειρο.
Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν σημασία δεν είχε ο προορισμός αλλά το ταξίδι ..
Ζήσαμε έντονες στιγμές με χαρές και λύπες αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μια παρέα παιδιών μας δίδαξε ότι δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς δυσκολία ..
Θέλω να πιστεύω ότι , παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις καταφέραμε να προβληθεί το <<μαρτυρικό>> χωριό μας και η ομάδα του , καταφέραμε να ολοκληρωθούν έργα υποδομής στο γήπεδο :  Αποδυτήρια, φωτισμός,κερκίδες ( 550 θέσεων ) περίφραξη και ο αγωνιστικός χώρος με φυσικό χλοοτάπητα , οπως και το βοηθητικό στο Στείρι που τοποθετήθηκε το συνθετικό χόρτο και μένουν προς ολοκλήρωση μόνο τα αποδυτήρια .

Έργα που θα απολαύσουμε όχι μόνο εμείς αλλά και οι επόμενες γενιές.

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοίκησης για την συμπόρευση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Κατόπιν όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας, τους προπονητές και όλους τους τεχνικούς αλλά πάνω από όλα τους αγνούς φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα δύσκολα και όμορφα χρόνια.

Τέλος ευχαριστώ φίλους, γνωστούς , συγχωριανούς και μη, όπως επίσης ευχαριστώ θερμά και αυτούς που με κατηγόρησαν και με κατηγορούν ακόμη.
Κακία δεν κρατάω  σε κανέναν , και μάλιστα θα ήμουν ευτυχής να δω να αναλαμβάνουν - ευθύνες , και τις τύχες της ομάδας τα επόμενα χρόνια ορισμένοι .. και να μην ασκούν μόνο κριτική .

Εύχομαι στο μέλλον να βρεθούν  οι κατάλληλοι  άνθρωποι  να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας με  την ελπίδα, την συνεχόμενη ανοδική πορεία με καινούργιες ιδέες , και ενωτικό πνεύμα . .  Και να την οδηγήσουν ακομη ψηλότερα .

Για το σήμερα , θα ήθελα να παραμείνω ένα μέλος αυτής της διοίκησης και σε οτιδήποτε αν με χρειαστείτε θα είμαι στη διάθεση σας , για να βοηθήσω με ανιδιοτελή αγάπη! '

Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως το κλείσιμο κάθε κύκλου σηματοδοτεί μια νέα αρχή ..

Εις το επανιδείν ..

Καβαλαγιός Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin