25 Ιουλίου 2017

ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ : Πρότυπη παιδική χαρά , κλειστή λόγω αναρμοδιοτήτων.





Πρόσφατα ανακαινίστηκε από το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδας  και τον Όμιλο Μυτιληναίο, η παιδική χαρά που βρίσκεται στον οικισμό της ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.



Δυστυχώς όμως, μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά, που τηρεί προφανώς όλα τις απαραίτητες προδιαγραφές, τουλάχιστον για την ώρα δεν δύναται να λειτουργήσει.



Οι διευθύνοντες του ομίλου Μυτιληναίου, προσπαθούν να καταστήσουν ως υπεύθυνους λειτουργίας, την δημοτική αρχή του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. επικαλούμενοι συγκεκριμένους λόγους , ενώ η Δημοτική αρχή απαντά ότι με βάση ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. , οτιδήποτε ανήκει στον οικισμό των ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ , αποκλειστικά υπεύθυνοι για την λειτουργία και συντήρηση είναι
το εργοστάσιο.

Η επίμαχη πινακίδα που τοποθετήθηκε από τους κατασκευαστές και που έχει προκαλέσει προστριβές για το ποιος έδωσε την εντολή τοποθέτησης της και κατ' επέκταση , την έγκριση για την πιθανή λειτουργία από πλευράς του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.






Όσον αφορά τις ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν από τον πρώην και νυν αντιδήμαρχο ΔΙΣΤΟΜΟΥ  δεν γίναμε σοφότεροι αλλά το πρόβλημα λειτουργίας , παραμένει.



Ελπίζουμε να επανέλθουμε στο θέμα μόνο για την αναφορά της έναρξης λειτουργίας.



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος09:45

    επισημη ανακοινωση απο τον δημο δεν υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα προβλήματα αυτής της χώρας ειναι τεμπελιά και γραφειοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin