17 Φεβρουαρίου 2017

Πέθανε ο Ευάγγελος Μπασιάκος




       Ο πρώην υπουργός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών (Φωτογραφία: Eurokinissi )





Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μπασιάκος. Ήταν 63 ετών και είχε διατελέσει υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του κ. Μπασιάκου, εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. «Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην παράταξη που υπηρέτησε» έγραψε ο πρωθυπουργός.



«Είναι βαθύτατη η θλίψη για την αδόκητη απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Βαγγέλη Μπασιάκου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή» αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, για την απώλεια του Ευάγγελου Μπασιάκου.

«Εκλεγόμενος συνεχώς, από το 1989, κόσμησε τα κοινοβουλευτικά έδρανα με το ήθος του, τον μετριοπαθή λόγο του, την πολιτική και επιστημονική συγκρότησή του. Εκ μέρους της Βουλής και προσωπικώς, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του», σημειώνει ο κ. Βούτσης.



Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βαγγέλη Μπασιάκου εκφράζει και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την πατρίδα μας, Βαγγέλη Μπασιάκου. Υπηρέτησε, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός των κυβερνήσεών της, τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας.

»Πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν τον δημόσιο βίο. Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βοιωτία. Τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Στην γυναίκα του, Βικεντία, τον γιο του Θανάση-Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Την οδύνη του για την απώλεια του Βαγγέλη Μπασιάκου, εξέφρασε, με δήλωσή του, και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετώ τον στενό μου φίλο και συνεργάτη, Βαγγέλη Μπασιάκο. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», κ. Καραμανλής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin