1 Φεβρουαρίου 2017

Έντονες αντιδράσεις γονέων στο Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. (Βίντεο)





Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι , στο τελευταίο Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. , όταν παρευρισκόμενοι γονείς αντέδρασαν έντονα για την συνεχιζόμενη, μη αντιμετώπιση της ένταξης των παιδιών τους στον παιδικό σταθμό ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , αν και τηρούσαν τις προϋποθέσεις.

Στο εν λόγω θέμα ακούστηκε για πρώτη φορά , η παραδοχή για λάθη που έγιναν από αιρετούς και για την λειτουργία των παιδικών σταθμών γενικότερα .

Όσον αφορά  τις αιτήσεις των μαθητών που τελικά δεν εντάχθηκαν έως τώρα στην τρέχουσα περίοδο της  σχολικής χρονιάς , δόθηκε η δυνατότητα να τους επιτραπεί η ένταξη τους στον παιδικό του ΔΙΣΤΟΜΟΥ , κάτι που βέβαια είναι ασύμφορο οικονομικά για τους γονείς των παιδιών
(έξοδα μετακίνησης  ).

Η σχολική επιτροπή που έχει συσταθεί, αναμένεται να συνεδριάσει και γι αυτό το θέμα την Πέμπτη 2/2/17 και να διερευνήσει  πιθανές  λύσεις .

Να σημειωθεί εδώ ότι οι αρχικές αιτήσεις , είχαν υποβληθεί λανθασμένα ηλεκτρονικά  από τους ίδιους τους γονείς ενώ στην συνέχεια με την εκ νέου υποβολή των αιτήσεων, υπήρξαν διάφορα άλλα προβλήματα και παραλείψεις χωρίς να ευθύνονται οι γονείς.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την συζήτηση του εν λόγου θέματος στο Δ.Σ. :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin