12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

 
Λιβαδειά , 12/10/2016

Δελτίο τύπου

Στα πλαίσια της ‘’Συμφωνίας αλήθειας στην Βοιωτία ‘’, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούνταν από τους Βουλευτές, Α’ Αθηνών  κ. Νικήτα Κακλαμάνη και Α΄ Πειραιώς & νήσων κ. Κων/νο Κατσαφάδο,  και συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κα Κική Μαχαίρα, ο πρόεδρος της Ν.Ο. της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Θοδωρής Καλοπήτας, οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Λιβαδειάς και Θήβας Λένα Παπαγεωργίου και Ντίνος Τυρηνόπουλος αντίστοιχα, καθώς και οι πρώην βουλευτές  κ. Γιάννης Καράμπελας και κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, πραγματοποίησε επισκέψεις σε μια σειρά από παραγωγικές μονάδες και κοινωνικές δομές της Βοιωτίας.
Συγκεκριμένα, η επίσκεψη  περιλάμβανε την Βιομηχανία πλαστικών ειδών TIMIPLAST ΑΒΕΕ, το συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων Μάντζαρης-Παραπούλης, την Πτηνοτροφική μονάδα παραγωγής αυγών Βενιζέλος Ι. & ΣΙΑ ΟΕ, το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στην Θήβα, την Τυροκομική μονάδα FARMA Τσέλλος, το Οινοποιείο Ζαχαρίας Α. & ΣΙΑ ΟΕ, την Μονάδα επεξεργασίας βιομηχανικής τομάτας Κωπαϊς Α.Β.Ε.Ε. - Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε., το Ορφανοτροφείο ‘’Αγία Ταβιθά ’’, την Βιομηχανία Πλαστικών Σύρμος ΑΒΕΕ και τέλος το Θεραπευτήριο χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Βλάσιος» όπου και συνάντησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν
προβλήματα ρευστότητας και εξαγωγών των επιχειρήσεων, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, την τεράστια ανεργία των νέων, τις επιπτώσεις του μεταναστατευτικού στις επιχειρήσεις, τα προβλήματα εγκαταστάσεων και έλλειψης διδακτικού προσωπικού που αντιμετωπίζει το τμήμα διοίκησης εφοδιασμού στην Θήβα, της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών, των προβλημάτων στην υγεία & το ζήτημα των θρησκευτικών.
Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο αφενός  την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος και οι κοινωνικές δομές της Βοιωτίας  και αφετέρου οι επισημάνσεις των ανθρώπων της αγοράς αλλά και της προσφοράς να συμπεριληφθούν στην Επιτροπή επεξεργασίας του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη σύντομα θα απαλλάξει την χώρα από τον κακό εφιάλτη της κυβέρνησης Σύριζα –ΑΝΕΛ που επιβάρυνε δραματικά, με την καταστροφική της πολιτική, την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin