4 Ιουλίου 2017

Τοποθέτηση ΑΛΜΠΑΝΗ για τους λόγους παραίτησης του κου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.






Με έξι μήνες καθυστέρηση και εν μέσου θέρους, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και σε συγκεκριμένες διαδικτυακές ομάδες , η επίσημη και τεκμηριωμένη τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου ΑΡΑΧΩΒΑΣ κου ΑΛΜΠΑΝΗ, σχετικά  με τους αναληθείς λόγους (πάντα κατά την άποψη του κου ΑΛΜΠΑΝΗ), παραίτησης του δημοτικού συμβούλου , και πρώην δημάρχου Διστόμου , κου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

Η όλη αυτή τοποθέτηση του , στηρίζεται αποκλειστικά στην  ετυμηγορία που εξέφρασε η δικαιοσύνη , βάση της οποίας ο κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ,  κηρύσσεται και  αυτός με την σειρά του έκπτωτος  από δημοτικός σύμβουλος λόγω ενός ασυμβίβαστου που υπάρχει και που έχει να κάνει με την επαγγελματική του δραστηριότητα. 

Βεβαίως ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις και εφόσον κάποιος κινήσει τις διαδικασίες , τα αποτελέσματα πάντα είναι απρόβλεπτα.  

Ο κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ , επικαλέστηκε  σαν βασικό λόγο παραίτησης του, θέμα υγείας, ενώ ο κος ΑΛΜΠΑΝΗΣ, αμφισβητεί δημοσίως πλέον αυτή την δικαιολογία, δημοσιεύοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου . 
Η ακροαματική διαδικασία, είχε πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της θητείας  του κου ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ και προφανώς αναγνωρίζοντας την πιθανή έκβαση της δίκης  , αποφάσισε να παραιτηθεί προτού ανακοινωθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου, που θα του επέβαλε την διαφαινόμενη έκπτωση του από το Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. 

Εδώ να σημειωθεί , ότι και ο πρώην αντιδήμαρχος ΑΡΑΧΩΒΑΣ, κηρύχθηκε προσωρινά  έκπτωτος λόγω επαγγελματικού ασυμβίβαστου , έπειτα από διαδικασίες που κίνησαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο ένας εκ των οποίων ήταν  και ο κος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ....

 
Την εν λόγω απόφαση , μπορείτε να την βρείτε δημοσιευμένη στο διαδίκτυο.


1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin