7 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Πέφτει η Κέρκυρα, στη θέση της ο Λεβαδειακός


Η Κέρκυρα θα αποτελέσει την τελευταία ομάδα που αποχαιρετά τη Super League, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Λεβαδειακό που διεκδικούσε τον υποβιβασμό των "Φαιάκων".





Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό τηςΚέρκυρας από τη Super League για εικονική μεταβίβαση μετοχών και τη θέση των "Φαιάκων" αναμένεται να πάρει ο Λεβαδειακός.

Η απόφαση ανατρέπει τα όσα προέκυψαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η οποία είχε αποφανθεί υπέρ της Κέρκυρας, με συνέπεια οι Βοιωτοί να ασκήσουν έφεση.

Στην εκδίκαση παρέστη και η πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης, που διεκδικούσε άνοδο στην πρώτη κατηγορία ως τρίτος των πλέι οφ τηςFootball League.

Μετά από τη ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε με ψήφους 3-0 ότι υπήρξε παραβίαση των κανονισμών, συμπέρασμα στο οποίο είχε έρθει και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία με έκθεσή της είχε ζητήσει τον υποβιβασμό ή την αποβολή των "Φαιάκων" από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, έχει συμπληρωθεί το παζλ της επόμενης Super League, παρότι στην Κέρκυρα αναζητούν τρόπο να ανατρέψουν την απόφαση. Ο Λεβαδειακός μοιάζει να γίνεται η Ομάδα Β' της κλήρωσης του πρωταθλήματος που αρχίζει στις 22 Αυγούστου.http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/kerkira/oristiko-epese-h-kerkyra-sth-thesh-ths-o-levadeiakos.3607861.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin