2 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις σε Δίστομο, Λιβαδειά και σε άλλες περιοχές της Στερεάς







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:
Συνελήφθη αλλοδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενη για κλοπή από εμπορικό κατάστημα.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αρπαγή ανηλίκου. Κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη αλλοδαπός στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λασιθίου.
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, ένας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και ένας στη περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, συνελήφθη ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin