19 Μαρτίου 2019

Ποιους " συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός στην Αράχωβα;






Κάτια Θεοδότου: Το ευτράπελο που της συνέβη στα χιόνια! [βίντεο]


Η “απόδρασή” της σε όμορφο ελληνικό προορισμό για το τριήμερο και το περιστατικό που της συνέβη και δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει! 


Η Κάτια Θεοδότου τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε έναν πολύ αγαπημένο και όμορφο χειμερινό προορισμό στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Αράχωβα, όπου αρκετοί την επιλέγουν προκειμένου να επιδοθούν στο σκι ή παρόμοιου είδους σπορ στις χιονισμένες βουνοπλαγιές. 


Η Κύπρια socialite θέλησε να κάνει βόλτα στα χιόνια, ωστόσο, το περπάτημα στο χιόνι δεν πήγε και τόσο καλά, με εκείνη να μην μπορεί να ισορροπήσει και να πέφτει σχεδόν σε κάθε της βήμα.


Η ίδια φάνηκε να το αντιμετωπίζει με χιούμορ καθώς δεν σταμάτησε να γελάει ενώ δεν δίστασε, κατόπιν, να αναρτήσει σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε το ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

===================================================

Eνα διακοµµατικό πάρτι στη σκιά του Φόρουμ των Δελφών




Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο γνωστό μπαρ  στην Αράχωβα.
Φαίνεται πως το προεκλογικό κλίμα της απόλυτης πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν επηρεάζει με τον ίδιο τρόπο το σύνολο των στελεχών των δύο κομμάτων. Πάρτε για παράδειγμα το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο γνωστό μπαρ «Le Chapin» στην Αράχωβα. Εκεί πήγαν για ποτό την Παρασκευή το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των εργασιών του Forum των Δελφών, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, η αδελφή του, Αλεξία, ο διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και οι αδελφοί Μιλτιάδης και Θωμάς Βαρβιτσιώτης.


Σύντομα, το «γαλάζιο» παρεάκι απέκτησε και... ροζ χρώμα, αφού σε αυτό προστέθηκαν και δύο μέλη-έκπληξη. Ο λόγος για τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, η παρουσία των οποίων έδωσε... πολύ κέφι στο μαγαζί.


Μάλιστα, ήταν τέτοια η υπερκομματική διάθεση που δημιουργήθηκε ώστε από ένα σημείο και μετά δεν κρατήθηκαν ούτε τα κομματικά «προσχήματα» (καλό αυτό, βεβαίως, για τον πολιτικό μας πολιτισμό), με την Αλεξία Μπακογιάννη να χορεύει τετ-α-τετ με τον πολιτικό «πατέρα» του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η χημεία της με την Ολγα Γεροβασίλη, με την οποία, εξάλλου, έχουν γίνει καλές φίλες εδώ και καιρό.


Το... γλέντι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον περιφερειάρχη να κερνάει τα ποτά (ΣΥΡΙΖΑίων και Νεοδημοκρατών) ως οικοδεσπότης και τους υπουργούς να αποχωρούν με την πολυμελή ασφάλειά τους, η οποία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παρευρισκόμενους. 


Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/ena-diakoatiko-parti-sti-skia-tou-foroum-ton-delfon

=======================================================


Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Εξόρμηση στην Αράχωβα μετά τις φήμες περί χωρισμού! [pics]





Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνηκαι τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μην είναι πια ζευγάρι. Οι δυο τους παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί πηγαίνοντας «κόντρα» σε αυτούς που θέλουν να τους χωρίσουν. Το ζευγάρι είναι περίπου 1,5 χρόνο μαζί με τον έρωτά τους όλο να δυναμώνει.

Δεδομένου ότι και οι δύο εργάζονται τα Σαββατοκύριακα, εκείνη στο βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ενώ εκείνος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τους βρήκε στην πρωτεύουσα. Ωστόσο, μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, έφτιαξαν βαλίτσες, μπήκαν στο αυτοκίνητο και ταξίδεψαν μέχρι την γραφική Αράχωβα. Την αποκάλυψη της μίνι εξόρμησής τους έκαναν οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:



https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/eyrydiki-valavani-konstantinos-vasalos-eksormisi-stin-araxova-meta-tis-fimes-peri-xorismou-pics/

======================================================



Σίσσυ Χρηστίδου: Απόδραση στην Αράχωβα χωρίς τον Θοδωρή Μαραντίνη! [pics,video]




Δεν ήταν λίγοι οι celebrities που επέλεξαν να φύγουν από την Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως έκατσε λίγες μέρες παραπάνω στην Αράχωβα, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. 
Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε όμως ένα μικρό διάλειμμα και από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, αφήνοντας τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τα δύο παιδιά τους στην Αθήνα.
Η όμορφη Σίσσυ ταξίδεψε στην Αράχωβα με τους φίλους και συναδέλφους της, όπως τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατρίνα Τσάνταλη αλλά και την Μαίρη Συνατσάκη. 
Η μεγάλη παρέα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια και γιόρτασαν την Σαρακοστή όλοι μαζί. Η παρουσιάστρια χαλάρωσε και γέμισε μπαταρίες λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στην οικογένειά της.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin