21 Μαρτίου 2019

Αποφάσεις για έργα στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. Αναλυτικά οι υδρονομείς της Αράχωβας.




1.
Εκλέγει κατά σειρά ικανότητας και καταλληλότητας, για τους λόγους που αναπτύχθηκαν , από τους ενδιαφερόμενους που υπέβαλλαν αιτήσεις, ως υδρονομείς της περιοχής του ελαιώνα της δημοτικής ενότητας Αράχωβας για την αρδευτική περίοδο 2019 και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 1-4-2019 και μέχρι 30-09-2019 τους εξής: - Ζησίμου Μιλτιάδης - Ράπτης Ιωάννης - Πλήτσος Αθανάσιος - Ιωάννου Σπυρίδων - Παπαδέας Εμμανουήλ .

2.
Εγκρίνει το ανωτέρω «Πρακτικό 1» της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την ηλεκτρονική δημοπρασία (Α.Α. 76761) του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ».

Ανακηρύσσει ως προσωρινό μειοδότη του διαγωνισμού της 4ης Φεβρουαρίου 2019 του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ», την ΕΥΒΟΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


3.
Εγκρίνει το ανωτέρω «Πρακτικό 1» Αποσφράγισης Δικαιολογητικών ΣυμμετοχήςΟικονομικής Προσφοράς της ηλεκτρονικής δημοπρασίας με Α.Α. ΕΣΗΔΗΣ 78925 του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΔΙΣΤΟΜΟΥ».

 Ανακηρύσσει ως προσωρινό μειοδότη του διαγωνισμού του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΔΙΣΤΟΜΟΥ», τον Οικονομικό Φορέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

4.



Εγκρίνει τα επικαιροποιημένα τεύχη δημοπράτησης για την υποβολή έργου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και εξοικονόμηση ενέργειας αντλιοστασίων ακαθάρτων δήμου ΔιστόμουΑράχοβας-Αντίκυρας».

5.
 Εγκρίνει το ανωτέρω «Πρακτικό 1» Της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την ηλεκτρονική δημοπρασία (Α.Α. 78880) του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ».

 Ανακηρύσσει ως προσωρινό μειοδότη του διαγωνισμού της 1ης Φεβρουαρίου 2019 του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ», την Ένωση Οικονομικών Φορέων (Ε.Ο.Φ.) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ


6.
Εγκρίνει το ανωτέρω «Πρακτικό 2» της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για τον διαγωνισμό του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ».

Κατακυρώνει το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΕΙΡΙΟΥ», στην εταιρεία ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤ. ΓΑΜΒΡΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin