4 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας


Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Λεβαδέων από τον Δ. Καραμάνη


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Μαζί με συνδημότες από ένα ευρύ φάσμα της κοινωνικής, επαγγελματικής και πολιτικής ζωής του Δήμου μας πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών προκειμένου να διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λεβαδέων.
Στην απόφασή μας αυτή συνέβαλε αποφασιστικά η κοινή πλέον διαπίστωση ότι η πόλη μας, η πρωτεύουσα του Νομού μας, έχει πέσει τα τελευταία χρόνια σε ένα βαθύ τέλμα.
Έλλειψη οράματος, καθυστερήσεις στην υλοποίηση βασικών έργων υποδομής και στην αξιοποίηση προγραμμάτων, αδυναμία αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, απουσία νέων και καινοτόμων ιδεών και δημιουργικής διάθεσης είναι πλέον τα στοιχεία που κυριαρχούν στην τοπική πολιτική μας πραγματικότητα.
Βασικός στόχος και μέλημα του συνδυασμού μας δεν είναι όμως να καταγγείλουμε όλα τα παραπάνω. Κύριος στόχος μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο νέες ιδέες, νέους ανθρώπους και αποτελεσματικές λύσεις, που θα βοηθήσουν την πόλη μας να γυρίσει σελίδα, να καλύψει το χαμένο έδαφος, να πρωταγωνιστήσει στο τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το αύριο όλων μας και ειδικά των νέων ανθρώπων.
Αξιοποίηση αποτελεσματικών ανθρώπων στις κατάλληλες θέσεις και πολλή διάθεση για δουλειά είναι το πρόταγμα της προσπάθειάς μας.
Με γνώση, σύγχρονη αντίληψη, αξιοποίηση όλων των πολιτών και των φορέων που μπορούν να προσφέρουν, σκοπεύουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ξανακάνουμε την πόλη μας μεγάλη, σύγχρονη, επισκέψιμη, λειτουργική και φιλική για τον πολίτη και τον επισκέπτη της. Να την καταστήσουμε πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιφέρεια. Μια «Αρχοντοπούλα της Ρούμελης», όπως υπήρξε στο παρελθόν.
Σε αυτή την προσπάθεια, που αποτελεί στόχο ζωής για τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, σας καλούμε να είστε μαζί μας.


Με τιμή
Δ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Blog Widget by LinkWithin