13 Ιανουαρίου 2019

Μόνο Ί.Χ. σήμερα στον Παρνασσό. Δεν επιτράπηκε στα πούλμαν να ανέβουν

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, μετά από βαριές και συνεχόμενες χιονοπτώσεις τόσων ημερών. Το ότι άνοιξε ο δρόμος, τα παρκινγκ αλλά και οι πίστες και οι αναβατήρες στα Κελλάρια, θεωρείται άθλος!
Καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε περίπου 2800 πελάτες (μόνο στα Κελάρια), χωρίς σημαντικές ουρές στις εγκαταστάσεις μας.
Χάρη στο σωστό συντονισμό ΧΚΠ και αστυνομίας, δεν υπήρξαν εγκλωβισμοί στο δύσκολο ορεινό δίκτυο πρόσβασης του ΧΚΠ, που είχε αποχιονισθεί μετά από δύο νύχτες πάλης από το προσωπικό του κέντρου και την έκτακτη βοήθεια εργολάβου. Τα παρκινγκ επίσης είχαν καθαριστεί κατά 85%,
αφού ο όγκος του χιονιού σε αυτά δεν μας επιτρέπει τον πλήρη καθαρισμό τους.
Μόνο αρνητικό γεγονός, ήταν η θέση εκτός λειτουργίας του συστήματος τροφοδότησης με ηλεκτρικό, χωρίς εγκλωβισμούς, η οποία αποκαταστάθηκε  μετά από 40 λεπτά.
Ακόμη ένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας (χωρίς ευθύνη του κέντρου) ήταν η αδυναμία των ταξιδιωτικών πρακτορείων να ευρίσκονται (όπως είχε συμφωνηθεί τηλεφωνικά το προηγούμενο βράδυ) στη διασταύρωση Σκαμνού, με αλυσίδες, πριν από τις 9 πμ, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί από την αστυνομία να συνεχίσουν προς το κέντρο, λόγω αυξημένης ροής ΙΧ.
Για τις φίλες και τους φίλους που δεν κατάφεραν σήμερα να ανέβουν στο ΧΚΠ, τους ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να τους φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας. Το ΧΚΠ τις τελευταίες 15 μέρες έχει φτάσει κυριολεκτικά στα όρια αντοχής του!    Σωτήρης Γιαννόπουλος.  Υπεύθυνος επικοινωνίας χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού 
Blog Widget by LinkWithin