4 Δεκεμβρίου 2018

Hellas Week: (ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) - 1ο Δώρο, ΑΡΑΧΩΒΑ - "ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ" [ 210 2759200 ή 300. Τηλεφωνήστε - Κερδίστε!!! ]






Και τώρα, Αράχωβα και "Χάνι Ζεμενού"!
Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, το «Hellas Week με τον Γιώργο Βεργιάννη», στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 fm http://www.94fm.gr/radio, (19:00 - 20:00) 210-2759200 & 300 Όπως κάθε μέρα, αλλά και κάθε Πέμπτη από εδώ και πέρα, που θα κληρώνει το Ταξίδι και την Παρασκευή τα άλλα Δώρα !!! 
http://www.94fm.gr/radio/Δηλαδή: 👉

Ξεκινάμε στις 7 μ.μ και πάμε μαζί, παρέα, μέχρι τις 8 μ.μ., με πολλές Ειδήσεις, Σχόλια, καλή Μουσική και αναλυτική περιγραφή του Πρώτου μας Δώρου, που είναι το Ταξίδι !!! 



Με ένα απλό τηλέφωνο στο: 210-2759200 & 300, 
κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Κερδίζεις!!!


Αποκαλύπτουμε εδώ, Δώρο μας…:






Διαμονή στον Ξενώνα και Εστιατόριο "ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ" με άριστη ποιότητα φιλοξενίας και για τους πιο απαιτητικούς!!!



Πλήρες Ταξίδι, με Διαμονή και Φαγητό 




Έλατα, υπέροχο ορεινό φυσικό τοπίο, Παραδοσιακές εικόνες, μαγευτική ατμόσφαιρα.
Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία του Ζεμενού, με το σκηνικό να εκτυλίσσεται το ίδιο εντυπωσιακά σε επίπεδο διαμονής και γεύσης, ολοκληρώνοντας το πάζλ στο «Χάνι Ζεμενού».





Μια υπέροχη απόδραση 5 λεπτά από την Αράχωβα στα 800 m υψόμετρο στους πρόποδες του Παρνασσού.


Σε 5χλμ έφτασες στην Αράχωβα και είσαι μια ανάσα από το πιο οργανωμένο Χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, με τις απολαυστικές πίστες για τους λάτρεις του σκι και όχι μόνο.





Ο ομφαλός της Γης οι Δελφοί, το γραφικό Γαλαξίδι, ο Όσιος Λουκάς, οι καταρράκτες της Κρύας στη Λιβαδειά, τα Αντίκυρα, είναι εδώ, ακριβώς δίπλα και το «Χάνι Ζεμένου» εδώ και 40 χρόνια, αποτελεί έναν όμορφο προορισμό και ένα πρώτης τάξεως ορμητήριο που συνδυάζει κάθε σου επιθυμία...


Η Παραδοσιακή διαμονή στο πανέμορφο περιβάλλον και οι κοσμοπολίτικες εμπειρίες στην Αράχωβα, δένουν ωραία με τις ατέλειωτες κατεβασιές στις πίστες του Παρνασσού…!





Όλη η δράση που μόλις πέρασε απ’ το μυαλό σου, η δράση που αναζητάς, αλλά και η διάθεσή σου για ξέγνοιαστες χαλαρωτικές μέρες, το ιδανικό περιβάλλον, η αξεπέραστη φύση, οι παραδοσιακές γεύσεις, οι παρέες, η Μύκονος του Χειμώνα, το χιόνι, τα τζάκια, τα έλατα, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, όλα αυτά είναι εδώ, που ακόμα και το πάρκινγκ σου, είναι άνετο και απλόχερο! 






Θα σημειώσουμε ότι όλα τα δωμάτια στο Χάνι Ζεμενού είναι πλήρως εξοπλισμένα, με μεγάλα μπαλκόνια και υπέροχη θέα.
Είναι αστείο φυσικά να αναφέρουμε το free wifi Internet, τη θέρμανση, την τηλεόραση (και ψηφιακή), το τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή και ασφαλώς το roomservice.








Φαγητό και άλλα... 


Κι αφού είπαμε όλα τα άλλα, είναι η ώρα να πούμε και δυό λόγια για το εστιατόριο, το φαγητό και την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών.
Και ξεκινώντας από αυτά, θα σας πω ότι τα αφήνετε με πολύ χαρά στην παιδική χαρά, αλλά και τα λίγο μεγαλύτερα, θα πάρουν μια μπάλα ποδοσφαίρου και θα χορτάσουν σουτάκια στην εστία με τα δίχτυα.



Οι γεύσεις στην Ταβέρνα του καταλύματος «Χάνι Ζεμενού», είναι αυθεντικές παραδοσιακές Ρουμελιώτικες, γεύσεις σούβλας και μαγειρευτών και ντόπιες λιχουδιές, δίπλα στα μεγάλα τζάκια, που και μόνο η εικόνα τους στο χώρο που είναι κυριολεκτικά ζωσμένος από μεγάλα πλατάνια και τρεχούμενα νερά, προδιαθέτει για την Αραχωβίτικη γευστική θαλπωρή.






Ένα χειμωνιάτικο Δώρο του Hellas Week με πολύ Αγάπη για τους ακροατές μας. Ένα δώρο που ξεπερνάει προσδοκίες.







































Blog Widget by LinkWithin