30 Νοεμβρίου 2018

Διαχρονική Αράχωβα! Τα 6 must see για να γνωριστείς με την μαγευτική πόλη της!




Η Αράχωβα αποτελεί διαχρονικό προορισμό και όχι άδικα. Διόλου τυχαίο πως όποιος τη γνωρίσει γίνεται θαμώνας. Κοντά στην Αθήνα, με τον Παρνασσό στα «πόδια» της, αλλά και εξαιρετικές επιλογές σε διαμονή, φαγητό και διασκέδαση, η Αράχωβα δεν θα πάψει ποτέ να είναι η top choice για χειμωνιάτικη απόδραση. Ακολουθήστε τα βήματά μας για να μάθετε μία διαδρομή που μάλλον έχετε κάνει αρκετές φορές και έχει όλους τους λόγους για να την κάνετε και πολλές φορές στο μέλλον…

Η εμπορική καρδιά της Αράχωβας χτυπά στον κεντρικό δρόμο του χωριού που αποτελεί και τμήμα της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, χωρίς ωστόσο αυτό να την εμποδίζει να είναι η απόλυτη περαντζάδα. All day cafe- bars, night clubs, πρωτότυπα γαστρονομικά concepts, glamourous βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων, θελκτικοί χώροι ευεξίας και ομορφιάς και όπως έχετε ήδη καταλάβει… η choice list δε μπορεί να κλείσει εύκολα.


Η Αράχωβα δεν έχει, ωστόσο, μόνο πολύβουη όψη, καθώς όσο απομακρυνόμαστε από τον ολοζώντανο κεντρικό δρόμο, ανακαλύπτουμε..
Blog Widget by LinkWithin