28 Ιουλίου 2018

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ. Λίστα με τα πιο αναγκαία πράγματα που χρειάζονται.

Ανακοίνωση -Κάλεσμα 



Την Τρίτη 31.7 και ώρα 9.30 πμ θα αναχωρήσει από το Λαογραφικό Μουσείο το πούλμαν με τους εθελοντές μας και όλα τα είδη που έχουν μαζευτεί .



 Το πούλμαν θα κατευθυνθεί στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης όπου θα περιμένουν οι υπόλοιποι εθελοντές Εξ Αθηνών με όσα είδη έχουν μαζευτεί.



 Από εκεί με υπεύθυνη τη συμπατριώτισσα μας, Μίνα Βαργιανίτη που είναι στην εθελοντική ομάδα του τοπικού Δήμου θα κατευθυνθούν  όλοι μαζί στο Πολιτιστικό Κέντρο για να παραδωθούν τα πράγματα . 



Παρακαλώ όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή γιατί οι θέσεις θα είναι περιορισμένες να το κάνουν  inbox στον Στάθη Γιαννέλο  ή  στους κ κ Συρο Γιάννη - Βρουλια Νικόλαο -Γωγα Παπαστάθη . 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο Μυτιληναίος και  στον κ Γιάννη Καραββα που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας για τη διάθεση του πούλμαν


Δημοτική Ενότητα Αράχωβας

Σύμφωνα με κάποιες διευκρινίσεις , τα είδη που χρειάζονται είναι τα εξής :


Ανανέωση αναγκών δήμου Μαραθώνα Ελλείψεις 27.7.2018 13:00

Γκαζάκια και ανταλλακτικά
 Φακούς Powerbanks
Λάμπες θυέλλης
 Φιάλες οξυγόνου
Κοπίδι ή μαχαίρι

Μαρκαδόρους / στυλό

Ταινίες κολλητικές
 Κούτες
 Μπαταρίες
Ανοιχτήρια κονσερβών
Πάνες βρακάκια Τενα

Κουβάδες
 Σκόνες για ρούχα
 Στιγμιαίος καφές

Χλωρίνη ,Αντικουνουπικά ,Τσατσαρες, βούρτσες Απορρυπαντικό πιάτων ,Γάντια χοντρά εργασίας Μαλακτικό, Σφουγγαριστρες ,Πυτζάμες ,Λάδι ,Φορτιστές ,Παπούτσια παιδικά ,Παπούτσια ανδρικά/γυναικεία κλειστά (καινούρια/γερά)

Ψαλίδι για τα νύχια
Blog Widget by LinkWithin