Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Φωτιές στους δρόμους ανάβουν οι ρομά στην Άμφισσα , την ώρα που γίνεται η κηδεία του παιδιού.

Στο δρόμο για Λαμία στο ύψος του ΚΤΕΟ

Σήμερα κηδεύεται η 13χρονη την Άμφισσα - Σε επιφυλακή η αστυνομία για επεισόδια


Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα στην Άμφισσα με την αστυνομία να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς σήμερα στις 11.00 το πρωί θα γίνει η κηδεία της 13χρονης που έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός 34χρονου κρεοπώλη το βράδυ της Δευτέρας. 


Η αστυνομία αναμένεται να λάβει έκτακτα μέτρα στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, την ώρα που ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.


Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν όλα τα σημεία για να τον συλλάβουν, ωστόσο όμως σημειώνουν πως ο δράστης ξέρει πάρα πολύ καλά την περιοχή και τα βουνά που την περικλείουν, όπως και τα σημεία στα οποία θα μπορούσε να παραμείνει για λίγο διάστημα κρυμμένος, με αποτέλεσμα να είναι οι έρευνες άκαρπες.


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι «η πιθανή σύλληψη του δράστη αφοπλίζει από επιχειρήματα τους Ρομά και θα αποφευχθούν σκηνές έντασης». 


Εν τω μεταξύ, χθες ομόφυλοι της 13χρονης από τον καταυλισμό όπου διέμενε, καθώς και Ρομά που έφτασαν από διάφορα σημεία της χώρας, ζήτησαν την άμεση σύλληψη από την αστυνομία, του δράστη. Η αστυνομία είχε πάρει δρακόντεια μέτρα γύρω από την πλατεία, χωρίς όμως να χρειαστεί η οποιαδήποτε παρέμβαση της. 


Η συγκέντρωση των πολιτών που είχε ανακοινωθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πραγματοποιήθηκε - ενώ οι Ρομά αποχώρησαν από την κεντρική πλατεία της Άμφισσας απειλώντας «να πάρουν δηλαδή το νόμο στα χέρια τους για να συλλάβουν το δράστη». 


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin