22 Ιουνίου 2018

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΑΛΔΑΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/EL CULTURE/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ" 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018




Αξιότιμοι-ες/Κύριοι-ες,

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της τουριστική της προβολής, διοργανώνει εκδήλωση προώθησης τοπικής Γαστρονομίας, Τουρισμού και πολιτισμού - Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αεροδρομίου στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα (από τις 12:00μ. έως τις 16:00 μ.μ.) σε συνεργασία με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture, στο πλαίσιο του προγράμματος "Fly me to the Moon" (ένα πολυσχιδές, νεανικό, πρωτότυπο και «φρέσκο» πολιτιστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, performances, happenings, χορευτικά, γευστικές δοκιμές, καθώς και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα).



Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη διασύνδεση και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ του Τουρισμού-Πολιτισμού και του Αγροδιατροφικού της τομέα.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το τουριστικό-πολιτιστικό προϊόν της Στερεάς Ελλάδας καθώς και τοπικά προϊόντα.



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέτει, περίπτερο “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ” στο οποίο μπορεί να φιλοξενεί - χωρίς κανένα οικονομικό κόστος- όλους τους Δήμους, τα κατά τόπους Επιμελητήρια αλλά και τις Ενώσεις-Συλλόγους Ξενοδόχων.



Στόχος μας είναι, σε συνεργασία με τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, τους Φορείς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, να προβάλουμε και να αναδείξουμε τη Στερεά Ελλάδα σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.



Όσοι φορείς επιθυμούν να αξιοποιήσουν το περίπτερο της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή της περιοχής τους θα πρέπει μέχρι τις 2 Ιουλίου 2018 να αποστείλουν έντυπο τουριστικό υλικό στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης κάθε Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να προωθηθεί έγκαιρα και να τοποθετηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας.



Στο χώρο του περιπτέρου της Περιφέρειας μπορεί να παρευρίσκεται , εκπρόσωπος του φορέα σας.

Διευκρινίζουμε ότι στο πλαίσιο της απόδοσης ενιαίας εικόνας του περιπτέρου, οι φορείς δεν μπορούν να αναρτήσουν αφίσες, πανό κλπ.



Όσοι φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν με εκπρόσωπό τους, παρακαλούμε να μας αποστείλουν το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου (με mail ή FAX) προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες κάρτες εισόδου στην έκθεση, μέχρι τις 2 Ιουλίου 2018.



Η Περιφέρεια αναλαμβάνει το κόστος του περιπτέρου και τη μεταφορά του έντυπου τουριστικού υλικού που θα παραδοθεί από τους φορείς στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης κάθε Περιφερειακής Ενότητας μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.



Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ταχ. δ/νση Υψηλάντη 1 Λαμία Τ.Κ. 35131, τηλεφ: 22313 – 51216 και 51280, FAX: 22313-51252 E-mail: dmaet@pste.gov.gr, καθώς επίσης και στο τηλέφωνο 22213-53591 (κ. Μαριάννα Λιάσκου ,E-mail: liaskou.m@evia.pste.gov.gr ).







Με εκτίμηση





Μαριάννα Λιάσκου

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Αθλητισμού

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Λ. Χαϊνά 93 - Χαλκίδα - Τ.Κ. 34100

Τ. : 2221353591 F. 2221036056

Email: liaskou.m@evia.pste.gov.gr

Blog Widget by LinkWithin