8 Μαΐου 2018

Το Classic Trophy 2018 σε Αράχωβα , Φωκίδα και Αρβανίτσα , 18 και 19 Μαΐου.


Classic Trophy 2018: 25 χρόνια ταξίδι στο χρόνο

Το ελληνικό Classic Trophy κλείνει εφέτος ένα τέταρτο του αιώνα και η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος στην πιο «must» εκδήλωση της χρονιάς το Σαββατοκύριακο 19–20 Μαΐου.


Μια καθιερωμένη πλέον διοργάνωση με πολλές συμμετοχές και ακόμα περισσότερους φίλους, σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των κλασσικών μοτοσυκλετών και όχι μόνο. Για το 2018, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 09.00

Εκκίνηση από την Πλατεία Κοτζιά (απέναντι από το παλαιό Δημαρχείο Αθηνών), ενώ στη συνέχεια διασχίζοντας τους ορεινούς όγκους Αττικής και Βοιωτίας θα ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας στην όμορφη Αράχωβα. Στη συνέχεια θα χαθούμε σε πανέμορφες διαδρομές του νομού Φωκίδας και αφού γευματίσουμε τετράποδα θηράματα, θα κατηφορίσουμε προς παραλία διανυκτερεύοντας στη γραφική Ιτέα.

Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 10.00

Θα πραγματοποιηθεί στατική έκθεση των μοτοσυκλετών στο λιμάνι της Ιτέας. Η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας θα δοθεί από τον ίδιο χώρο και θα κατευθυνθούμε προς το οροπέδιο της Αρβανίτσας για τόνωση της χοληστερίνης. Από εκεί, μέσω επαρχιακών διαδρομών, θα τερματίσουμε στη γνωστή μας πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα.

Χορηγός της εκδήλωσης επί 25 συναπτά έτη η Τriumph Ηλιοφίλ και η Λέσχη πριμοδοτεί εν μέρει το κόστος συμμετοχής για τα μέλη της (οδηγός & μοτο)

Blog Widget by LinkWithin