8 Μαΐου 2018

Ζητείται επανασυντονισμός του καναλιού ΑΡΤ από τον αναμεταδότη στα "ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ" της Αράχωβας.

Ανανέωση : Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από υπευθύνους , μας ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει εκτός Αττικής και η δυνατότητα παρακολούθησης του, γίνεται μόνο σε όσους διαθέτουν συνδρομητική υπηρεσία. 
Παρόλαυτα στην θέση του συγκεκριμένου καναλιού , ας τοποθετηθεί κάποιο άλλο.




Είναι ήδη γνωστό ότι η περιοχή της Αράχωβας
καλύπτεται τηλεοπτικά για μεν την πλατφόρμα της Digea από τον “δικό μας” αναμεταδότη που είναι στην είσοδο του χωριού στην θέση “Μαύρα Λιθάρια” για δε την πλατφόρμα της ΕΡΤ από τον αντίστοιχο αναμεταδότη στο Ξεροβούνι.
Η επεξήγησης της λέξης αναμεταδότης για αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι ότι σε ένα χώρο υπάρχει ταυτόχρονα ένας δέκτης και ένας πομπός όπου ο δέκτης λαμβάνει την συχνότητα Α και την μεταδίδει μέσω του πομπού στην συχνότητα Β.
Εδώ και αρκετό καιρό το κανάλι ΑΡΤ άλλαξε κανάλι εκπομπής και στην παλιά πλέον συχνότητα του, υπάρχει μια ενημερωτική κάρτα που μας πληροφορεί για τις νέες συχνότητες. Στην συγκεκριμένη κάρτα γίνεται λόγος για επανασυντονισμό του δέκτη μας, κάτι που δεν ισχύει για την περιοχή της Αράχωβας αφού καλύπτεται από τον προαναφερθέντα αναμεταδότη (Μαύρα Λιθάρια) με σταθερά κανάλια εκπομπής.
Τώρα λοιπόν που τελείωσαν τα «Πανηγύρια» ας ενδιαφερθεί κάποιος υπεύθυνος
να επανασυντονίσει τον αναμεταδότη “μας” στην καινούργια συχνότητα ώστε να πάψουμε να βλέπουμε την ενημερωτική κάρτα του ΑΡΤ και να αισθανθούμε, έστω για λίγο, ότι τα πράγματα δεν έχουν αφεθεί στην τύχη τους !!
Blog Widget by LinkWithin