22 Μαΐου 2018

Παροπλίζονται τα οχήματα καθαριότητας του Δήμου Δ.Α.Α..

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της καθαριότητας του Δήμου Δ.Α.Α.
Ένα σήριαλ  που δυστυχώς υποβαθμίζει στο έσχατο σημείο τόσο τις συνθήκες εργασίας των  υπαλλήλων όσο και τις αυτονόητες παροχές προς τους πολίτες.

Τα απορριμματοφόρα του Δήμου , 3 +1 φορτηγό , βρίσκονται ήδη σε συνεργείο της περιοχής και αρκετά από τα υπόλοιπα οχήματα ήδη δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Η φωτογραφία άλλωστε αποτυπώνει το όλο πρόβλημα ξεκάθαρα.




Εντωμεταξύ συνεχίζεται το πρόβλημα από την μη επαρκή κάλυψη  των κενών θέσεων που προήλθαν από την λήξη των συμβασιούχων , οι οποίες θέσεις αναμένονταν να καλυφθούν  από τον  πολυδιαφημιζόμενο   διαγωνισμό του ΑΣΕΠ , που δυστυχώς όμως αν και εγκρίθηκαν άτομα και για τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. , οι επιτυχόντες αυτοί , εκτός 2 οδηγών και ενός συνοδού απορριμματοφόρου, δεν προσήλθαν να αναλάβουν τα καθήκοντα τους είτε γιατί δεν τηρούσαν τελικά κάποια κριτήρια είτε γιατί η προκήρυξη  για τον Δήμο μας, δεν ήταν σαφείς ότι τα άτομα αυτά -εκτός τους οδηγούς- θα αναλάμβαναν ως συνοδοί απορριμματοφόρων .
Η στελέχωση τους από τον εν λόγω διαγωνισμό,
θα γίνει βέβαια εν καιρώ, μιας και οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και τελικά θα κληθούν στις κενές θέσεις οι επιλαχόντες . Όσον αφορά τα δίμηνα που είχαν προβλεφθεί από τον Δήμο για να καλύψουν τις ανάγκες , φαίνεται ότι για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν οι διαδικασίες.

Ένα εκρηκτικό "κοκτέιλ" που δυστυχώς προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στην εικόνα του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. 
Blog Widget by LinkWithin