29 Μαΐου 2018

2 Αραχωβίτες τραυματίες στο θανατηφόρο τροχαίο κοντά στον Αλίαρτο






Θανατηφόρο τρόχαιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.30 χθες το απόγευμα , Δευτέρα  28/5/18, στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς στο ύψος της στενής λίγα χιλιόμετρα μετά την Αλίαρτο.

Τετρακίνητο αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν πατέρας και κόρη  για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε μετωπικά με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα 53 χρόνων και ο γιος της 25 ετών, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το σύνολο των επιβαινόντων στα δύο οχήματα.

Συγκεκριμένα, νωρίς τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έξω από τους Μύλους Λάμπρου λίγο πριν από την είσοδο στον κάμπο των Βαγίων με κατεύθυνση Λιβαδειά-Αθήνα.
Από τους τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρή είναι η συνοδηγός του οχήματος (κλούβα) Α.Δ. με καταγωγή από τον Υψηλάντη Βοιωτίας που έμενε στην Αλίαρτο. Ο γιος της, που οδηγούσε το όχημα με κατεύθυνση την Αλίαρτο, είναι σοβαρά τραυματισμένος.
Στο άλλο αυτοκίνητο (αγροτικό ημιφορτηγό) με κατεύθυνση την Αθήνα, επέβαινε νεαρός πατέρας με την κόρη του,  οι οποίοι τραυματίστηκαν και αυτοί και η κόρη του βρίσκεται στην εντατική.

Tις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Λιβαδειάς.




φωτό από permissos press και κείμενο από viotia plus
Blog Widget by LinkWithin