Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σύσκεψη για τις μέδουσες -τσούχτρες, στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας


          
Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Π.Ε. Βοιωτίας, σε συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Κατσαγούνου Ευάγγελου, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κ. Παπαθωμά Φανής, του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος κ. Αναστασίου Γεωργίου και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Περγαντά Ιωάννη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Προιστάμενος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού) κ.  Χαλβαντζής Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ, Αγνιάδης Παναγιώτης , ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Καμούτσης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Βαλαούρας Νικ., ο εκπρόσωπος του Δήμου Λεβαδέων κ. Σαλαπατάρας Στέλιος !!!
Μετά από πολύωρη και διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε το εξής:
1)Η πιλοτική εφαρμογή μέσω του Σ.Π.Ο.Α.Κ. τοποθέτησης δικτύων σε παραλία της Βοιωτίας με δαπάνες του φορέα και η αναμονή αποτελεσμάτων σχετικά με την τοποθέτηση των δικτύων αυτών ως τα μέσα Μαίου σχετικά με την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των δικτύων αυτών.
2)Η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για την χρηματοδότηση φορέων (Δήμων), σε περίπτωση  καταθέσεως αιτήματος.
3)Η δυνατότητα χρηματοδότησης μελέτης για την εξακρίβωση της κατάστασης του πελαγικού τροφικού πλέγματος στο οικοσύστημα του Κορινθιακού.
Μέριμνα μας , η προστασία του περιβάλλοντος , των λουόμενων ..& η τουριστική Ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin